Închide meniul
EXCLUSIV

Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham. Motivul pentru care nu îl poate sfătui pe fundaș

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 19:30

Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham. Motivul pentru care nu îl poate sfătui pe fundaș

Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham

Colaj Ilie Dumitrescu și Radu Drăgușin / AntenaSport - Profimedia

Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham. Fostul atacant al echipei naționale, care a jucat și pentru Spurs, este de părere că fundașul echipei naționale va avea evoluții bune și în tricoul londonezilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Tottenham l-au achiziționat pe Radu Drăgușin pentru 25 de milioane de euro, la care se vor mai adăuga alte 5 milioane, sub formă de bonusuri. Astfel, fundașul echipei naționale a devenit cel mai scump jucător român din istorie.

Ilie Dumitrescu este convins că Radu Drăgușin se va impune rapid la Tottenham. Mesajul transmis de „Mister”

Ilie Dumitrescu a dezvăluit faptul că Radu Drăgușin a impresionat pe toată lumea și datorită faptului că a făcut pasul în fotbalul mare de la o vârstă fragedă.

De asemenea, „Mister” a menționat că și perioada petrecută în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY, l-au ajutat pe Radu Drăgușin să devină unul dintre cei mai buni fundași din Serie A.

„Un lucru extraordinar pentru fotbalul românesc. Transferul ăsta este rezultatul evoluțiilor lui Drăgușin la cel mai înalt nivel. Vorbim și despre echipa națională, dar și despre Genoa.

Reclamă

Eu cred că extrem de important, în ascensiunea lui, a fost pasul făcut la Juventus, ca și junior. Pasul la seniori l-a făcut într-un vestiar cu jucători cu mare experiență, un vestiar care câștigase de 5 ori campionatul la rând, și cu 2 finale de Champions League.

S-a schimbat foarte mult, de la 16 ani la 19 ani. A jucat și în Serie B, cu Genoa, a jucat și la echipa națională, unde este un jucător de bază. În Serie A a demonstrat că este unul dintre cei mai buni fundași din Italia”, a spus Ilie Dumitrescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ilie Dumitrescu: „Nu am ce sfat să îi dau lui Drăgușin”

De asemenea, fostul mare atacant al echipei naționale a menționat faptul că nu îi poate da un sfat fundașului. Acesta și-a motivat argumentul și a spus că Radu Drăgușin este deja un profesionist desăvârșit.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Ilie Dumitrescu a dezvăluit că nu a fost surprins că românul a refuzat-o pe campioana Germaniei, Bayern Munchen.

(n.r. Pare surprinzător că Drăgușin a refuzat-o pe Bayern?) Contează foarte mult ce își dorești tu, unde te vezi și ce ți-ai propus. Poate voia să lucreze mult cu antrenorul de la Tottenham, orice detaliu este important.

(n.r. Despre suma de transfer) E o sumă importantă pentru Genoa, e cea mai mare sumă din fotbalul românesc. Orice record poate fi depășit, așa se întâmplă.

(n.r. Un sfat pentru Radu Drăgușin?) Nu am ce sfat să îi dau lui Drăgușin, este un profesionist desăvârșit. Trebuie să se adapteze rapid la vestiar, dar cred că nu va avea probleme”, a mai spus „Mister”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și