Închide meniul

Ilie Dumitrescu ştie de ce Tottenham se grăbeşte să îl transfere pe Radu Drăguşin: „Ar fi extraordinar!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 decembrie 2023, 9:07

Reclamă
Ilie Dumitrescu ştie de ce Tottenham se grăbeşte să îl transfere pe Radu Drăguşin: „Ar fi extraordinar!

Ilie Dumitrescu ştie de ce Tottenham se grăbeşte să îl transfere pe Radu Drăguşin

Ilie Dumitrescu, anunţ despre Radu Drăguşin / Colaj Profimediaimages

Ilie Dumitrescu ştie de ce Tottenham se grăbeşte să îl transfere pe Radu Drăguşin încă din această iarnă. Fostul jucător al lui Spurs a comentat negocierile care se poartă între agentul fundaşului central al lui Genoa şi conducătorii clubului din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham ar fi dispusă să achite 32 de milioane de euro pentru a-l transfera pe internaţionalul român. Fundaşul central în vârstă de 21 de ani ar putea da marea lovitură a carierei şi este tentat cu un salariu anual de 3 milioane de euro. „Mister” este convins că londonezii nu vor să mai aştepte până la EURO 2024, acolo unde Drăguşin poate impresiona şi se poate mări preţul cerut de Genoa.

Ilie Dumitrescu ştie de ce Tottenham se grăbeşte să îl transfere pe Radu Drăguşin

Spurs are probleme în centrul defensivei, acolo unde nu se poate baza pe Micky van de Ven şi Ashley Philips. Olandezul a fost transferat în vară de la Wolfsburg, pentru 40 de milioane de euro.

Ar fi extraordinar pentru jucător, dar și pentru fotbalul românesc, să avem un reprezentant în Premier League. Ar trebui să fie un exemplu pentru jucătorii din campionatul nostru. Eu cred că de asta se mișcă acum toate echipele să-l semneze pe Drăgușin.

E titular la echipa națională și dacă joacă bine la EURO, îi crește prețul. Tottenham are ceva probleme în axul central, sunt doi jucători accidentați și e nevoie de el. Să sperăm că se și materializează transferul”, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Drăguşin tocmai a făcut un nou meci mare în Serie A. A fost integralist în remiza obţinută împotriva fostei sale echipe, Juventus. I-a încurcat pe torinezi, care au ratat şansa de a reveni pe primul loc.

La Spurs au mai evoluat, în trecut, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi, mai recent, Vlad Chiricheş.

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer de la Genoa

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă despre un viitor transfer de la Genoa! Fundaşul naţionalei, curtat cu insistenţă de Tottenham, a declarat că o plecare de la formaţia din Serie A nu este principalul lucru la care se gândeşte.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat despre ofertele care vin pe numele său, Radu Drăguşin a oferit un răspuns clar. Fundaşul de la Genoa a transmis că interesul altor formaţii reprezintă o motivaţie în plus pentru el.

(N.r. Tu cum vezi lucrurile astea) Le văd ca pe o motivaţie pentru mine, înseamnă că ceea ce fac, fac bine. Pentru mine nu este principalul lucru la care mă gândesc, sunt doar zvonuri.

(N.r. Care este dorinţa ta de final de an) În primul rând, să fiu sănătos, să mă duc cât mai departe în cariera mea”, a declarat Radu Drăguşin, într-un interviu pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și