Închide meniul
VIDEO

Imagini de colecţie cu Radu Drăguşin pe Old Trafford! Cum a fost surprins fundaşul, înainte de Manchester United – Tottenham

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2024, 18:01

Reclamă
Imagini de colecţie cu Radu Drăguşin pe Old Trafford! Cum a fost surprins fundaşul, înainte de Manchester United – Tottenham

Culisele transferului lui Radu Drăguşin la Juventus

Radu Drăguşin, în timpul unui antrenament la Tottenham/ Profimedia

Au fost postate imagini de colecţie cu Radu Drăguşin, pe Old Trafford. Fundaşul român va începe ca rezervă duelul cu Manchester United, primul de după transferul său la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham, noua echipă a lui Radu Drăguşin, se va deplasa pe terenul celor de la Manchester United, pentru duelul din etapa a 21-a din Premier League. Partida va fi în format live score, pe AS.ro, de la ora 18:30.

Imagini de colecţie cu Radu Drăguşin pe Old Trafford

Pe contul oficial al lui Tottenham, s-a postat un videoclip cu jucătorii lui Spurs, la sosirea pe arena Old Trafford. Este surprins şi Radu Drăguşin, fiind pentru prima dată în lotul lui Spurs, după transferul de 30 de milioane de euro de la Genoa.

Românul a fost surprins pe culoarul arenei lui Manchester United, fiind extrem de concentrat, îmbrăcat în echipamentul de deplasare al formaţiei londoneze.

Reclamă

Ange Postecolgou l-a lăsat pe banca de rezerve pe Radu Drăguşin, în derby-ul cu Tottenham. În primul 11 al lui Spurs a revenit Cristian Romero. Fundaşul argentinian a fost accidentat în ultimele trei meciuri ale formaţiei londoneze.

Romero va face echipă în centrul apărării cu olandezul Micky van de Ven. Acesta a revenit de asemenea în primul 11 al lui Tottenham, după ce în ultimele opt meciuri din Premier League a fost accidentat.

În cazul în care nu va prinde niciun minut contra lui Manchester United, Radu Drăguşin îşi va putea face debutul la Tottenham într-un alt meci „de foc”. Spurs se va duela vineri cu Manchester City, în faza şaisprezecimilor de finală din Cupa Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru meciul cu Manchester United, Ange Postecoglou l-a titularizat pe Timo Werner. Atacantul german îşi va face debutul în tricoul lui Spurs, după transferul său din această iarnă.

Echipa de start a lui Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Van de Ven, Udogie – Hojberg, Bentancur, Skipp – Johnson, Richarlison, Werner.

Rezerve: Forester, Austin, Emerson, Drăgușin, Dorrington, Donley, Santiago, Bryan.

Florin Manea a dezvăluit motivul pentru care Radu Drăgușin nu este titular în Manchester United – Tottenham

Florin Manea a dezvăluit motivul pentru care Radu Drăgușin nu este titular în Manchester United – Tottenham. Impresarul a menționat ce a discutat cu fundașul.

Impresarul celui mai scump jucător român din istorie a dezvăluit faptul că fundașii titulari de la Tottenham, Cristian Romero și Micky van de Ven și-au revenit mult mai rapid din accidentările pe care le-au suferit și că „i-au luat fața” lui Radu Drăgușin în primul 11.

„Poate intra să joace. Este foarte bine. Am vorbit cu el. Este fericit. Se pregătește. Era normal într-un fel să nu fie titular astăzi. E venit de o zi – două.

Și-au revenit subit ăia doi (n.r. Cristian Romero și Micky van de Ven). Are contract pe șase ani (n.r. Radu Drăgușin). Nu ne grăbește nimeni”, a spus Florin Manea, potrivit iamsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și