Închide meniul

Florin Manea a dezvăluit motivul pentru care Radu Drăgușin nu este titular în Manchester United – Tottenham: „Am vorbit cu el”

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 17:52

Reclamă
Florin Manea a dezvăluit motivul pentru care Radu Drăgușin nu este titular în Manchester United – Tottenham: Am vorbit cu el”

Florin Manea a dezvăluit motivul pentru care Radu Drăgușin nu este titular în Manchester United - Tottenham: „Am vorbit cu el”

Radu Drăguşin, în tricoul lui Tottenham / Profimedia Images

Florin Manea a dezvăluit motivul pentru care Radu Drăgușin nu este titular în Manchester United – Tottenham. Impresarul a menționat ce a discutat cu fundașul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a devenit cel mai scump jucător român din istorie, în această perioadă de mercato. Tottenham l-a achiziționat de la Genoa în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, la care se vor mai adăuga alte 5 milioane, sub formă de bonusuri.

Florin Manea a dezvăluit motivul pentru care Radu Drăgușin nu este titular în Manchester United – Tottenham. Ce a transmis impresarul fundașului

Impresarul celui mai scump jucător român din istorie a dezvăluit faptul că fundașii titulari de la Tottenham, Cristian Romero și Micky van de Ven și-au revenit mult mai rapid din accidentările pe care le-au suferit și că „i-au luat fața” lui Radu Drăgușin în primul 11.

Totuși, Florin Manea a menționat faptul că fundașul echipei naționale ar putea intra pe teren în cadrul partidei cu Manchester United. De asemenea, impresarul a spus că Drăgușin nu se grăbește, având în vedere că are un contract valabil pe 6 ani cu Spurs.

„Poate intra să joace. Este foarte bine. Am vorbit cu el. Este fericit. Se pregătește. Era normal într-un fel să nu fie titular astăzi. E venit de o zi – două.

Reclamă

Și-au revenit subit ăia doi (n.r. Cristian Romero și Micky van de Ven). Are contract pe șase ani (n.r. Radu Drăgușin). Nu ne grăbește nimeni”, a spus Florin Manea, potrivit iamsport.ro.

Iată cum arată echipa de start a lui Tottenham, pentru partida cu Manchester United, care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro:

Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Van de Ven, Udogie – Hojberg, Bentancur, Skipp – Johnson, Richarlison, Werner.

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Forester, Austin, Emerson, Drăgușin, Dorrington, Donley, Santiago, Bryan.

Florin Tănase, impresionat de transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Florin Tănase a fost impresionat de transferul lui Radu Drăguşin în Premier League. Fostul căpitan de la FCSB a vorbit despre cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc.

Tottenham a plătit 25 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăguşin la Genoa, dar suma totală poate ajunge la 30 de milioane, cu tot cu bonusuri.

Florin Tănase, coechipier cu Radu Drăguşin la naţionala României, este convins că fundaşul român are toate calităţile pentru a se impune la formaţia din Premier League.

Fostul căpitan de la FCSB este convins că acest transfer pune fotbalul românesc într-o lumină mai bună şi se aşteaptă ca Drăguşin să continue să facă o reclamă bună fotbalului din România şi cu prestaţiile sale la Spurs:

„Un transfer la o echipă de top, bravo lui, merita, chiar dacă este foarte tânăr pare un jucător cu experiență. Merita să facă pasul acesta, mai are marjă de creștere și cred că poate face față acolo. A reușit să aducă un capital de imagine fotbalului românesc prin acest transfer, sper să joace, să se impună și să aducă un capital și mai mare de imagine”, a declarat Florin Tănase, la plecarea în Arabia Saudită.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și