Închide meniul
VIDEO

Imagini ireale în Everton – Crystal Palace 3-2. Gazdele au revenit de la 0-2 şi s-au salvat de la retrogradare. Patrick Vieira a lovit un fan!

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2022, 8:47

Imagini ireale în Everton – Crystal Palace 3-2. Gazdele au revenit de la 0-2 şi s-au salvat de la retrogradare. Patrick Vieira a lovit un fan!

Imagini ireale în Everton - Crystal Palace 3-2. Un fan a fost lovit de Patrick Vieira

Fanii lui Everton au intrat pe teren după victoria cu Crystal Palace / Profimediaimages

Imagini ireale în Everton – Crystal Palace 3-2. Echipa lui Fank Lampard şi-au asigurat matematic rămânerea în Premier League, cu o etapă înainte de final, după un meci incredibil. Gazdele de pe Goodison Park au fost conduse cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mateta (21) şi Jordan Ayew (36) au marcat în poarta lui Pickford şi au stabilit rezultatul pauzei. După revenirea de la cabine a fost nebunie totală.

Imagini ireale în Everton – Crystal Palace 3-2

Keane a redus din diferenţă în minutul 54, iar Richarlison a restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de final. Calvert-Lewin (85), după o fază fixă, a reuşit „remontada”, moment în care fanii lui Everton au intrat pe teren pentru a sărbători alături de favoriţi.

Reclamă

Meciul s-a reluat cu greu şi, după fluierul final, a fost show total. Suporterii au „invadat” gazonul şi s-a declanşat sărbătoarea. A fost pentru a 75-a oară când Everton revine după ce a fost condusă la pauză cu două goluri, într-un meci din campionat. „Caramelele” şi-au asigurat rămânerea în Premier League pentru al 69-lea sezon la rând. Numai Arsenal are o serie mai bună, de 97 de ediţii consecutive în care a jucat în prima ligă.

Reclamă

A fost bucurie pură a fanilor care au intrat pe teren după ce au evitat retrogradarea. Dacă se face într-un mod corect, lăsaţi-i să rămână pe teren şi să aibă momentul lor. Atât timp cât se comportă ok, nu e nicio problemă„, a declarat Frank Lampard.

Pe teren a fost surprins şi un moment de necrezut. Patrick Vieira, legenda Franţei, a lovit un fan care s-a apropiat de el şi l-a şicanat. Antrenorul lui Crystal Palace l-a lovit cu piciorul, moment în care mai mulţi suporteri au intervenit şi au încercat să calmeze situaţia.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI VIDEO AICI CU MOMENTUL ÎN CARE PATRICK VIEIRA LOVEŞTE UN FAN!

La conferinţa de presă, Vieira a fost întrebat despre incident. „Nu am nimic de spus despre asta”, a declarat fostul star al lui Arsenal şi al naţionalei Franţei.

Îmi pare rău pentru Patrick. Nu l-am prins la final. I-aş fi spus: ‘Hai cu noi’. Probabil nu şi-ar fi dorit asta„, a comentat Frank Lampard, potrivit bbc.com.

Everton este pe locul 16, cu 39 de puncte. „Salvată” în acest moment este şi Burnley, dar o depăşeşte doar la golaveraj pe Leeds, echipă care a încasat deja 78 de goluri. Watford şi Norwich sunt deja retrogradate.

Liverpool şi Manchester City au mutat lupta pentru titlul din Premier League în ultima etapă

Liverpool şi Manchester City se luptă pentru titlul din Premier League până în ultima etapă. Campioana Angliei încă nu a fost decisă. Starurile lui Jurgen Klopp continuă duelul cu trupa lui Pep Guardiola atât în competiţia internă, cât şi în Champions League.

„Cormoranii” răsuflă uşuraţi după Southampton – Liverpool, scor 1-2, în etapa a 37-a din Premier League. Gazdele de pe St. Mary’s Stadium au produs surpriza în minutul 13, când Redmond l-a învins pe Alisson.

Minamino a restabilit egalitatea în minutul 27, cu un şut care l-a surprins pe portarul advers. Golul victoriei lui Liverpool a purtat semnătura lui Joel Matip (67). A trimis o lovitură perfectă de cap, după un corner.

Reclamă

Gruparea de pe Anfield îşi continuă astfel seria grozavă. Este singura care nu a pierdut niciun meci din Premier League, în 2022. Are 15 victorii şi 3 remize.

Jurgen Klopp nu a folosit în meciul cu Southampton, mai multe vedete din lotul său, printre care Mohamed Salah, Virgil Van Dijk, Sadio Mane şi Alexander-Arnold.

După acest rezultat, Liverpool, 89 de puncte, s-a apropiat la un punct de Manchester City, 90 de puncte. Southampton ocupă locul 15, cu 40 de puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League
Fotbal extern • 13 mart., 17:24
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League: „Se pot alinia planetele!”
„Seceta” încheiată pentru Erling Haaland
Premier League • 10 feb., 16:39
„Secetă” încheiată pentru Erling Haaland! A marcat primele goluri din 2024 și a stabilit un record fabulos în Premier League
Ianis Hagi, în timpul meciului Deportivo Alaves - Betis Sevilla
Fotbal extern • 3 feb., 21:00
Everton – Tottenham 2-2. Radu Drăgușin, introdus în teren de ziua lui! Ianis Hagi a jucat 18 minute în Alaves – Barcelona 1-3
Jack Grealish, în timpul meciului Everton - Manchester City
Premier League • 29 dec., 10:10
Hoţii i-au spart casa lui Jack Grealish! Suma uriaşă pierdută de englez, chiar în timpul meciului Everton – Manchester City
Pep Guardiola, în timpul unei conferinţe de presă
Premier League • 24 nov., 17:56
Pep Guardiola a dat cărţile pe faţă! Răspuns clar al spaniolului despre eventuala retrogradare a lui Manchester City