Închide meniul

Liverpool şi Manchester City au mutat lupta pentru titlul din Premier League în ultima etapă! Nebunie în campionatul Angliei. Cum arată clasamentul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 mai 2022, 0:17

Liverpool şi Manchester City au mutat lupta pentru titlul din Premier League în ultima etapă! Nebunie în campionatul Angliei. Cum arată clasamentul

Jurgen Klopp, încântat după succesul cu Southampton. Liverpool şi Manchester City se luptă pentru titlul din Premier League până în ultima etapă

Jurgen Klopp, încântat după victoria lui Liverpool / Profimediaimages

Liverpool şi Manchester City se luptă pentru titlul din Premier League până în ultima etapă. Campioana Angliei încă nu a fost decisă. Starurile lui Jurgen Klopp continuă duelul cu trupa lui Pep Guardiola atât în competiţia internă, cât şi în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cormoranii” răsuflă uşuraţi după Southampton – Liverpool, scor 1-2, în etapa a 37-a din Premier League. Gazdele de pe St. Mary’s Stadium au produs surpriza în minutul 13, când Redmond l-a învins pe Alisson.

Liverpool şi Manchester City luptă pentru titlul din Premier League până în ultima etapă

Minamino a restabilit egalitatea în minutul 27, cu un şut care l-a surprins pe portarul advers. Golul victoriei lui Liverpool a purtat semnătura lui Joel Matip (67). A trimis o lovitură perfectă de cap, după un corner.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE MATIP!

Gruparea de pe Anfield îşi continuă astfel seria grozavă. Este singura care nu a pierdut niciun meci din Premier League, în 2022. Are 15 victorii şi 3 remize.

Reclamă

Jurgen Klopp nu a folosit în meciul cu Southampton, mai multe vedete din lotul său, printre care Mohamed Salah, Virgil Van Dijk, Sadio Mane şi Alexander-Arnold.

După acest rezultat, Liverpool, 89 de puncte, s-a apropiat la un punct de Manchester City, 90 de puncte. Southampton ocupă locul 15, cu 40 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Titlul se va acorda în ultima etapă, după jocurile Manchester City – Aston Villa şi Liverpool – Wolverhampton, programate duminică, de la ora 18.00.

Liverpool este în cursă pentru o cvadruplă istorică în acest sezon, Cupa Angliei, Cupa Ligii, câştigate deja, Liga Campionilor, competiţie la care este în finală, şi campionatul, anunţă news.ro.

Jurgen Klopp o laudă pe Manchester City

Jurgen Klopp o laudă pe Manchester City. Managerul lui Liverpool este convins că echipa lui are a doua şansă în cel mai important meci al sezonului.

Jurgen Klopp visează la trofeu, după ce „cormoranii” au caştigat finala FA Cup, cu Chelsea. S-au impus la lovituri de departajare, scor 6-5. Au câștigat, astfel, al doilea trofeu al sezonului, după Carabao Cup, și se pregatesc pentru finala Champions League. Cu echipa lui Guardiola se luptă şi pentru titlul din Premier League.

Ar insemna mult dacă am câștiga peste două săptămâni în Liga Campionilor. Dar jucăm cu cea mai experimentată echipă din Liga Campionilor. Nu suntem favoriți. Ei câștigă deja campionatul. Sunt două meciuri masive.

Dacă avem un astfel de sezon, câștigăm Carabao și luptăm pentru titlu până la final, cred că este un an bun. FA Cup este o competiție masivă. S-a simțit grozav să o câştigăm„, a declarat Jurgen Klopp.

Reclamă

Cotele la pariuri pentru finala Champions League

Jucătorii lui Jurgen Klopp sunt consideraţi favoriţi, chiar dacă „galacticii” au reuşit o revenire incredibilă cu Manchester City. Real Madrid este specialista Ligii Campionilor. A cucerit până acum de 13 ori trofeul, ultima dată în 2018. Are pe bancă singurul antrenor care a ajuns pentru a 5-a oară în finală. Carlo Ancelotti i-a depăşit pe Marcelo Lippi, Alex Ferguson şi Jurgen Klopp, toţi cu patru apariţii.

„Cormoranii” au cota 1.50 că vor repeta performanţa din 2019 şi că vor câştiga trofeul. În acelaşi timp, Real Madrid are 2.60.

Liverpool are cota 2.00 dacă va obţine victoria în timp regulamentar. Pentru un rezultat de egalitate, după 90 de minute, bookmakerii au stabilit cota 3.70, iar un succes al Realului are cota 3.80.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și