Închide meniul

„În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român

Viviana Moraru Publicat: 11 mai 2024, 19:24

Reclamă
„În sfârşit! Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român

Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate

Radu Drăguşin, în timpul meciului cu Burnley/ Profimedia

Radu Drăguşin a bifat primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate în care a fost „uitat” pe banca de rezerve. Fundaşul român evoluat timp de 16 minute în duelul cu Burnley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a început ca rezerve partida din etapa a 37-a din Premier League, însă a fost trimis în teren de Ange Postecoglou în minutul 75, în locul lui Oliver Skipp.

Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate

După ce Radu Drăguşin a fost trimis în teren, Micky van de Ven, titularul din centrul defensivei lui Tottenham, a fost trimis pe poziţia de fundaş stânga.

Presa din Anglia a reacţionat imediat, după ce fundaşul român a fost trimis în teren: „În sfârşit a meritat minute pe teren, Micky van de Ven fiind mutat pe postul de fundaş stânga”, au reacţionat englezii de la spurs-web.com.

După cele 16 minute prinse pe teren, Radu Drăguşin a fost notat cu 6,6, de către specialiştii de la sofascore.ro. Fundaşul român a primit astfel a doua cea mai mare notă dintre jucătorii care au intrat pe parcurs la Tottenham, în meciul cu Burnley, după Rodrigo Betancur.

Reclamă
Reclamă 4

Tottenham a învins-o cu emoţii pe Burnley, scor 2-1. Spurs a fost condusă, după ce Bruun Larsen a marcat în minutul 25. Ulterior, în minutul 32, londonezii au egalat prin Porro. În minutul 82, Micky van de Ven a marcat şi i-a adus lui Ange Postecoglou prima victorie, după patru înfrângeri consecutive.

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham

Mama lui Radu Drăguşin a venit cu un anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham. Internaţionalul român a fost titular de numai două ori în Premier League, ultima dată în luna martie. A fost motivul pentru care agentul lui Drăguşin, Florin Manea, a vorbit despre o posibilă plecare.

Svetlana Drăguşin neagă că Radu Drăguşin şi-ar fi pierdut speranţa că ar putea deveni titular la Spurs. Mama celui mai scump jucător român din istorie a venit cu detalii din interiorul familiei.

Reclamă

„(Reporter: Concediu, la vară, în Germania, nu?) Da, pe 14 am ambalat maşinile şi am plecat. Nu, nu (n.r. dacă şi-a cumpărat biletele de întoarcere). Sperăm să terminăm cu bine grupele şi să mergem mai departe. Chiar sperăm ca naţionala asta să treacă de grupe şi să ne facă bucuroşi pe toţi!

Am fost la toate meciurile şi am simţit toată emoţia, şi toată vibraţia, şi toată energia pe care au transmis-o fanii. Eu personal le mulţumesc fanilor!

Nu a fost uşor, ne-am adaptat. Cu siguranţă, toată lumea mă întreabă ce se întâmplă şi când o să joace Radu. Eu spun şi îmi menţin în continuare afirmaţia că este acolo unde şi-a dorit. Va munci şi mai mult pentru a-şi câştiga locul. Trăieşte un vis şi pentru asta sunt super-mulţumită.

(Reporter: Simţiţi că încrederea lui este la fel de mare?) Absolut, da, da! Este printre cei mai buni şi asta nu poate să-l facă decât şi mai buni„, a declarat Svetlana Drăguşin.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și