Închide meniul
Video

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2024, 19:39

Reclamă

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham

Svetlana Drăguşin, în timpul unui interviu / AS.ro

Mama lui Radu Drăguşin a venit cu un anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham. Internaţionalul român a fost titular de numai două ori în Premier League, ultima dată în luna martie. A fost motivul pentru care agentul lui Drăguşin, Florin Manea, a vorbit despre o posibilă plecare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Svetlana Drăguşin neagă că Radu Drăguşin şi-ar fi pierdut speranţa că ar putea deveni titular la Spurs. Mama celui mai scump jucător român din istorie a venit cu detalii din interiorul familiei.

Mama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham

Radu Drăguşin le-a refuzat pe Bayern şi Napoli pentru a semna cu Tottenham. 30 de milioane de euro au plătit londonezii în schimbul lui.

(Reporter: Concediu, la vară, în Germania, nu?) Da, pe 14 am ambalat maşinile şi am plecat. Nu, nu (n.r. dacă şi-a cumpărat biletele de întoarcere). Sperăm să terminăm cu bine grupele şi să mergem mai departe. Chiar sperăm ca naţionala asta să treacă de grupe şi să ne facă bucuroşi pe toţi!

Am fost la toate meciurile şi am simţit toată emoţia, şi toată vibraţia, şi toată energia pe care au transmis-o fanii. Eu personal le mulţumesc fanilor!

Reclamă

Nu a fost uşor, ne-am adaptat. Cu siguranţă, toată lumea mă întreabă ce se întâmplă şi când o să joace Radu. Eu spun şi îmi menţin în continuare afirmaţia că este acolo unde şi-a dorit. Va munci şi mai mult pentru a-şi câştiga locul. Trăieşte un vis şi pentru asta sunt super-mulţumită.

(Reporter: Simţiţi că încrederea lui este la fel de mare?) Absolut, da, da! Este printre cei mai buni şi asta nu poate să-l facă decât şi mai buni„, a declarat Svetlana Drăguşin.

Svetlana Drăguşin a fost prezentă la premiera filmului „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, regizat de Remus Achim, care le prezintă suporterilor o perspectivă unică şi autentică asupra calificării echipei naţionale spre EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin

Florin Manea a venit cu un anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin. Internaționalul român a fost „uitat” pe bancă de Ange Postecoglou în ultimele meciuri ale lui Tottenham și nu are meciuri în picioare înainte de EURO 2024. Transferat pentru 30 de milioane de euro de gruparea din Premier League, fundașul de 22 de ani nu trece prin cel mai bun moment al carierei.

Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe.

Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen.

S-a simțit foarte bine la Genoa și și-a dorit să meargă în afara Italiei. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli„, a declarat Florin Manea la Radio CRC.

Impresarul internaționalului român a recunoscut că, în cazul în care Drăgușin va continua să fie rezervă la Tottenham, se va lua în calcul un împrumut. Napoli ar putea fi o soluție pentru tânărul jucător.

Dacă va veni o ofertă de împrumut din partea lui Napoli, cu Antonio Conte, antrenor, va trebui să o luăm în calcul. Atunci când lucrezi cu cineva de nivelul lui Antonio Conte, înveți foarte multe lucruri. Dacă Postecoglou îi va spune lui Drăgușin la finalul sezonului că va fi în continuare rezervă, nu cred că el va rămâne acolo fără să joace„, a mai spus agentul lui Radu Drăgușin.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
Vezi toate știrile
Citește și