Închide meniul

Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2024, 13:52

Reclamă
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat

Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei

Erik ten Hag, în faţa jurnaliştilor / Colaj Captură Twitter

Aceasta este întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei, după meciul Bournemouth – Manchester United, scor 2-2, din etapa a 33-a din Premier League. Antrenorul „diavolilor” a cedat nervos şi a părăsit încăperea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie în campionat şi a ajuns pe locul 7 în clasament. Gruparea de pe Old Trafford riscă să înregistreze contraperformanță istorică.

Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei

Jurnaliştii englezi i-au amintit lui Ten Hag că United nu a mai trecut niciodată printr-o astfel de situaţie, moment în care antrenorul olandez a cedat. A încheiat imediat conferinţa de presă.

(Dacă terminaţi sub locul 7, va fi ca mai slabă clasare a lui United din istoria Premier League! Crezi că veţi termina mai sus de locul 7?) Nu vreau să comentez! Nu asta este important în acest moment„, a spus Ten Hag în momentul în care s-a ridicat de pe scaun şi a părăsit încăperea.

Reclamă

Defensiva lui United este la pământ. În fiecare dintre ultimele şase meciuri din campionat au fost cel puţin 20 de şuturi spre poarta apărată de Onana.

Bournemouth a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Manchester United, într-un meci din etapa a 33-a din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Dominic Solanke a deschis scorul în minutul 16 pentru gazde, iar Bruno Fernandes a egalat în minutul 31. La pauză însă Bournemouth a intrat în avantaj, cu golul din minutul 36 al lui Justin Kluivert. United a egalat din nou, în minutul 65, prin acelaşi Bruno Fernandes, care a transformat o lovitură de la 11 metri. În minutul 90+7 gazdele au primit un penalti, dar acesta a fost anulat de analiza VAR, care a dovedit că infracţiunea se petrecuse în afara careului.

S-a încheiat 2-2 şi Manchester United ocupă poziţia a 7-a în Premier League, cu 50 de puncte. Bournemouth are 42 de puncte şi este pe locul 12.

Cu o etapă în urmă, United a remizat şi cu Liverpool, scor 2-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și