Închide meniul

„Nu sunt fericit!” Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Mesaj despre lupta la titlu din Premier League

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 20:58

Reclamă
„Nu sunt fericit! Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Mesaj despre lupta la titlu din Premier League

Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United - Liverpool 2-2

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Antrenorul „cormoranilor” a vorbit sincer despre prestația jucătorilor săi, din derby-ul de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele derby din Premier League a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa lui Ten Hag a scos un punct uriaș și i-a încurcat pe „cormorani” în lupta pentru titlu.

Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2

Antrenorul german a dezvăluit faptul că nu e mulțumit de rezultatul înregistrat pe Old Trafford. Acesta a spus totuși că nu e nervos pe jucători și a menționat că acest punct poate fi decisiv, la finalul campionatului.

Legat de lupta la titlu, Jurgen Klopp a spus că echipa sa nu va renunța și își va juca șansa până în ultima etapă.

„E evident că ar fi trebuit să învingem, după cum a arătat prima repriză trebuia să avem un avantaj mult mai mare pe tabela de marcaj. A fost dezamăgitor să intrăm la pauză cu doar un gol în față, la cum s-a jucat.

Reclamă

În cele din urmă, am terminat cu un punct în plus în clasament față de cât aveam la începutul etapei. Nu sunt fericit de rezultat, normal, dar acest punct poate face diferența la final. Echipa care câștigă Premier League, la final, va merita să fi câștigat. Suntem în această cursă și nu vom renunța.

E evident că ar fi trebuit să învingem, după cum a arătat prima repriză trebuia să avem un avantaj mult mai mare pe tabela de marcaj. A fost dezamăgitor să intrăm la pauză cu doar un gol în față, la cum s-a jucat.

În cele din urmă, am terminat cu un punct în plus în clasament față de cât aveam la începutul etapei. Nu sunt fericit de rezultat, normal, dar acest punct poate face diferența la final. Echipa care câștigă Premier League, la final, va merita să fi câștigat. Suntem în această cursă și nu vom renunța

Reclamă 4 / 0/3

Nu am fost nervos pe băieți, dar în tensiunea meciului m-am manifestat, nu am putut trece peste anumite lucruri. Cel mai mult m-am enervat când am văzut la o fază că am rămas cu un jucător între linii. Dacă aș fi fotbalist, nu aș fi mulțumit că managerul meu urlă așa pe margine, ceea ce e complet în regulă. Mi-am pierdut calmul, dar se mai întâmplă și astfel de momente”, a spus Jurgen Klopp, citat de Sky Sports.

Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool!

Bruno Fernandes a marcat un gol fabulos în Manchester United – Liverpool! Mijlocașul din echipa lui Erik ten Hag l-a taxat pe portarul „cormoranilor”, în debutul reprizei secunde.

Duelul de pe Old Trafford a fost unul de senzație și în prima repriză a întâlnirii. Liverpool a punctat prima în derby-ul Angliei, prin Luis Diaz, în minutul 23.

În minutul 50 al întâlnirii de pe Old Trafford, jucătorii lui Liverpool au pasat mingea în jumătatea proprie a terenului. După o gafă colosală făcută de Quansah, care a trimis greșit mingea spre Van Djik, Bruno Fernandes a recuperat balonul și a trimis un șut surprinzător, de la mare distanță de poarta echipei lui Jurgen Klopp.

Portarul lui Liverpool, Kelleher, era ieșit din careu la această fază și a sărit să respingă balonul, chiar dacă ar fi comis un henț. Totuși, mingea s-a oprit direct în plasa porții, spre bucuria fanilor lui Manchester United.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și