Închide meniul

Ionuț Radu are parte de șansa carierei! Titularul din poarta lui Bournemouth s-a accidentat

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 19:20

Reclamă
Ionuț Radu are parte de șansa carierei! Titularul din poarta lui Bournemouth s-a accidentat

Ionuț Radu are parte de șansa carierei

Ionuț Radu se află sub formă de împrumut la Bournemouth / Profimedia

Ionuț Radu are parte de șansa carierei! Portarul de rezervă al celor de la Bournemouth va profita de accidentarea titularului Neto, care a acuzat o problemă la antrenamente și va fi indisponibil pentru câteva săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, românul care este împrumutat în Premier League de la Inter Milano a jucat pentru englezi doar în Cupa Ligii, în partidele câștigate cu Swansea (3-2) și cu Stoke City (2-0).

Ionuț Radu are parte de șansa carierei! Portarul va fi titularizat la meciul cu Burnley

După ce portarul Neto s-a accidentat la antrenamentele echipei, Ionuț Radu va fi titularizat în partida cu Burnley. Tehnicianul lui Bournemouth, Andoni Iraola, a dezvăluit și el faptul că portarul brazilian va fi indisponibil pentru câteva săptămâni:

„Îl vom pierde pe Neto câteva săptămâni. Are o problemă la gleznă, s-a lovit acum două-trei zile şi sperăm să se refacă în pauza pentru meciurile naţionalelor. Dacă va decurge bine recuperarea, vreau să-l avem disponibil la sfârşitul lui noiembrie”, a spus tehnicianul formației lui Ionuț Radu, potrivit tribalfootball.com.

Partida dintre Bournemouth și Burnley va avea loc pe data de 28 octombrie, de la ora 17:00. Meciul respectiv contează pentru etapa cu numărul 10 a sezonului de Premier League.

Reclamă

Înainte de acest duel, echipa lui Ionuț Radu se află pe locul al 19-lea în Premier League, cu 3 puncte după 9 meciuri. De cealaltă parte, Burnley este pe 18, cu 4 puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate. În campionatul din Anglia, echipele care se clasează, la finalul sezonului, pe pozițiile 18, 19 și 20 retrogradează în Championship, eșalonul secund al fotbalului englez.

Ce notă a primit Ionuț Radu după primul meci la BBournemouth, de la finalul lunii august

Portarul român a fost titular în duelul cu Swansea, din Cupa Ligii Angliei, după ce în primele trei etape din Premier League, a fost rezervă.

Ionuţ Radu a fost transferat de Bournemouth în această vară, sub formă de împrumut de la Inter, pentru un sezon. În a doua jumătate a sezonului trecut, portarul român de 26 de ani a evoluat, tot sub formă de împrumut, la Auxerre.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Bournemouth a ales să-şi menajeze mare parte dintre titulari pentru duelul cu Swansea, din Cupa Ligii Angliei. Astfel, tehnicianul „cireşelor” a mizat pe serviciile lui Ionuţ Radu.

Bournemouth a câştigat dramatic duelul cu Swansea, scor 3-2. Ionuţ Radu a încasat două goluri, din tot atâtea şuturi pe poartă, în duelul cu formaţia din Championship.

Mai întâi, scorul a fost deschis de Grimes, din penalty, în minutul 9. În repriza secundă, Brooks şi Traore au dus-o pe Bournemouth în avantaj, însă Swansea a revenit, şi a egalat prin Paterson. Pe final de joc, în minutul 90+1, Christie a marcat golul victoriei şi şi-a calificat echipa în şaisprezecimile Cupei Ligii Angliei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și