Închide meniul

Ionuţ Radu a bifat primul meci la Bournemouth! Ce notă a primit portarul român

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2023, 11:50

Reclamă
Ionuţ Radu a bifat primul meci la Bournemouth! Ce notă a primit portarul român

Ionuţ Radu a bifat primul meci la Bournemouth

Ionuţ Radu, în timpul primului meci la Bournemouth/ Profimedia

Ionuţ Radu a bifat primul meci oficial la Bournemouth. Portarul român a fost titular în duelul cu Swansea, din Cupa Ligii Angliei, după ce în primele trei etape din Premier League, a fost rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu a fost transferat de Bournemouth în această vară, sub formă de împrumut de la Inter, pentru un sezon. În a doua jumătate a sezonului trecut, portarul român de 26 de ani a evoluat, tot sub formă de împrumut, la Auxerre.

Ionuţ Radu a bifat primul meci la Bournemouth

Antrenorul lui Bournemouth a ales să-şi menajeze mare parte dintre titulari pentru duelul cu Swansea, din Cupa Ligii Angliei. Astfel, tehnicianul „cireşelor” a mizat pe serviciile lui Ionuţ Radu.

Portarul român a fost rezervă în primele trei dueluri din Premier League, cu West Ham, Liverpool şi Tottenham, titular fiind Neto.

Bournemouth a câştigat dramatic duelul cu Swansea, scor 3-2. Ionuţ Radu a încasat două goluri, din tot atâtea şuturi pe poartă, în duelul cu formaţia din Championship.

Reclamă

Mai întâi, scorul a fost deschis de Grimes, din penalty, în minutul 9. În repriza secundă, Brooks şi Traore au dus-o pe Bournemouth în avantaj, însă Swansea a revenit, şi a egalat prin Paterson. Pe final de joc, în minutul 90+1, Christie a marcat golul victoriei şi şi-a calificat echipa în şaisprezecimile Cupei Ligii Angliei.

Graţie evoluţiei din duelul cu Swansea, Ionuţ Radu a primit nota 6,2, conform sofascore.ro, cea mai mică notă dintre jucătorii lui Bournemouth.

Ce a declarat Ionuţ Radu, după ce a semnat cu Bournemouth

Ionuţ Radu a declarat că dorește să se impună în poarta echipei și că va demonstra că este un fotbalist care poate face față în Premier League. De asemenea, acesta a vorbit și despre negocierile cu oficialii englezi.

Reclamă 4 / 0/3

„Mutarea a început să se contureze acum o săptămână. Managerul meu m-a sunat și mi-a zis că există interes din partea lui Bournemouth și am fost încântat. Să fii dorit de un club din Premier League este un lucru foarte important, i-am dat OK-ul managerului meu și i-am spus să vadă care e situația.

Cred că vor fi multe diferențe (n.r. – față de Serie A și Ligue 1), pentru că acesta este cel mai bun campionat din lume. Diferențe la nivel de calitate, viteză și alte aspecte. Evident, pentru fiecare copil care începe să joace fotbal este un vis să joace în Premier League, este cel mai înalt nivel.

Sigur, provocările pentru un fotbalist țin “focul” aprins. Ai nevoie de provocări, să fii motivat în fiecare zi. Suntem trei portari buni și ne putem motiva reciproc pentru a munci din greu. Obiectivul este să muncesc din greu și să demonstrez că sunt un jucător de Premier League”, a spus Ionuț Radu, pentru www.afcb.co.uk.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și