Închide meniul

Jack Grealish, dezvăluiri de senzaţie despre Erling Haaland: „E atent la tot! Nu aş putea fi aşa!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 13:51

Jack Grealish, dezvăluiri de senzaţie despre Erling Haaland: „E atent la tot! Nu aş putea fi aşa!

Jack Grealish, dezbăluiri de senzaţie despre Erling Haaland

Erling Haaland şi Jack Grealish/ Profimedia

Jack Grealish a făcut dezvăluiri de senzaţie despre Erling Haaland, coechipierul său de la Manchester City. Internaţionalul englez susţine că golgheterul „cetăţenilor” are un stil de viaţă exemplar, având totul calculat. De asemenea, Grealish recunoaşte că nu i-ar putea urma modelul norvegianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a scris istorie în primul său sezon în Premier League. Atacantul a marcat 35 de goluri, record absolut în prima ligă din Anglia.

Jack Grealish, dezbăluiri de senzaţie despre Erling Haaland

Jack Grealish a mărturisit că Erling Haaland petrece zece ore la antrenament, în fiecare zi. De asemenea, englezul a mai dezvăluit că atacantul de 22 de ani are un plan alimentar bine pus la punct, de la care nu se abate.

Mai mult decât atât, Grealish a avut şi o declaraţie savuroasă. Acesta susţine că el este adeptul petrecerilor după un meci, în timp ce Haaland preferă recuperarea într-o cadă cu gheaţă.

„Erling este cel mai mare profesionist pe care l-am văzut vreodată. Mentalitatea lui este ceva ce nu vom mai vedea vreodată. După meciuri, merge la sală și face recuperare. Are zece ore de tratament pe zi: băi cu gheață, sală de forță, dietă, e atent la tot. De aceea este ceea ce este.

Reclamă

Dar jur că eu nu aș putea fi așa. De multe ori, după meciuri îmi spune: „Hei, să nu te prind că te duci la vreo petrecere în seara asta”. Îi spun să tacă și să meargă să stea în cada cu gheață. Suntem diferiți, eu nu aș putea să urmez regimul lui de viață”, a declarat Jack Grealish, pentru dailymail.co.uk.

Discursul purtat de Erling Haaland în vestiar, în faţa coechipierilor, după ce a doborât recordul de goluri marcate

S-a aflat care a fost discursul purtat de Erling Haaland, în vestiar, după ce a marcat în meciul Manchester City – West Ham, scor 3-0, şi a stabilit un nou record de goluri marcate într-un sezon din Premier League. Atacantul norvegian în vârstă de 22 de ani a ajuns la 35 de reuşite în această ediţie de campionat.

Erling Haaland a fost în centrul atenţiei la cabine şi a fost pus să vorbească în faţa celorlalte staruri de la Manchester City. „Nici nu știu ce să mai spun, dar sunt foarte fericit. Vă mulțumesc mult, băieți„, a spus tânărul atacant. Acesta a fost aplaudat la scenă deschisă.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland a vorbit şi despre garda de onoare pe care i-au făcut-o coechipierii la ieşirea de pe gazon. Au fost momente speciale după ce „cetăţenii” au urcat pe primul loc în Premier League.

„A fost un sentiment frumos… ca fiecare gol pe care îl marchez. În special, să câştigăm încă un meci, este foarte important pentru noi.

A fost foarte dureroasă această gardă de onoare, după cum s-a putut vedea. Toată lumea m-a lovit pe spate şi a fost foarte dureros, dar sunt fericit„, a spus Erling Haaland pentru Sky Sports, citat de thesun.co.uk.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și