Închide meniul

Jeremy Doku este noul jucător de la Manchester City. „Cetățenii” lui Pep Guardiola, transfer de 60 de milioane de euro

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2023, 13:11

Reclamă
Jeremy Doku este noul jucător de la Manchester City. Cetățenii” lui Pep Guardiola, transfer de 60 de milioane de euro

Jeremy Doku este noul jucător de la Manchester City

Jeremy Doku, după un gol marcat pentru Rennes / Profimediaimages

Jeremy Doku este noul jucător de la Manchester City. Fotbalistul din Belgia a fost cumpărat de la formația franceză Rennes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul cu 16 selecții în echipa națională a Belgiei a devenit al 3-lea transfer al acestei perioade de Mercato pentru Manchester City. Până în momentul de față, pe langă Jeremy Doku, echipa lui Pep Guardiola i-a mai trasferat pe Mateo Kovacic, pentru 29,10 milioane de euro și pe Josko Gvardiol, pentru 90 de milioane de euro.

Jeremy Doku este noul jucător de la Manchester City. Belgianul a oferit primele declarații din postura de fotbalist al campioanei Angliei

Manchester City l-a transferat pe jucătorul belgian pentru 60 de milioane de euro. Acesta a semnat un contract pe cinci ani, Jucătorul de 21 de ani a marcat 10 goluri în 75 de apariţii în Ligue 1 în trei sezoane, notează news.ro.

Odată cu prezentarea, Doku a menționat că venirea la Manchester City a fost cel mai mare vis al său. Acesta s-a declarat fericit și a menționat că s-a transferat la „cea mai bună echipă din fotbalul mondial”.

„Este o zi mare pentru mine, atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Manchester City este cea mai bună echipă din fotbalul mondial. Transferul reprezintă un lucru foarte important pentru mine și pentru familia mea.

Reclamă

Sunt un jucător tânăr, am foarte multe de învățat și de îmbunătățit. Totuși, sub comanda lui Pep Guardiola voi deveni un jucător mult mai bun. Sunt sigur de asta.

A fost senzațional să văd echipa lui City în sezonul trecut. Să câștigi eventul este cel mai greu lucru din fotbal, dar ei au reușit. Nu vă puteți imagina cât de mult aștept să joc pentru această echipă.

Abia aștept să încep treaba! Sper să îi fac pe fani fericiți”, a declarat jucătorul belgian, citat de thesun.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

La echipa lui Pep Guardiola, Jeremy Doku a primit tricoul cu numărul 11, care a fost lăsat vacant de Zinchenko, care s-a transferat, în sezonul trecut, la Arsenal.

În cariera sa, Jeremy Doku a jucat pentru Beerschot, Anderlecht și Rennes. Pentru echipa din Franța a adunat 92 de partide în care a marcat 12 goluri și a oferit 10 pase decisive. În prezent este cotat la 28 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Bernardo Silva şi-a prelungit contractul cu Manchester City! Portughezul va juca pe Etihad până în 2026

Bernardo Silva rămâne la Manchester City! Mijlocaşul portughez a semnat prelungirea contractului cu „cetăţenii”, valabil până în 2026. Contractul anterior dintre Silva şi City era valabil până în 2025.

În vârstă de 29 de ani, Bernardo Silva este unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei lui Pep Guardiola. Portughezul a contribuit din plin la succesul din ultimii ani ai formaţiei de pe Etihad şi a cucerit alături de „cetăţeni” cinci titluri în Premier League, două Cupe ale Angliei, patru Cupe ale Ligii Angliei, două Supercupe ale Angliei şi Liga Campionilor.

În cele 308 meciuri disputate de în tricoul lui Manchester City, portughezul a marcat 55 de goluri. Printre cele mai importante meciuri din cariera lui Bernardo Silva se numără partida tur din semifinalele Champions League cu Real Madrid, atunci când City s-a impus cu 4-0, iar Silva a fost autorul unei duble.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și