Închide meniul

John Terry şi-a stabilit favoritul pentru banca lui Chelsea, după demiterea lui Thomas Tuchel: „E unul dintre cei mai buni”

Viviana Moraru Publicat: 7 septembrie 2022, 14:42

Reclamă
John Terry şi-a stabilit favoritul pentru banca lui Chelsea, după demiterea lui Thomas Tuchel: „E unul dintre cei mai buni

John Terry şi-a stabilit favoritul pentru banca lui Chelsea, după demiterea lui Thomas Tuchel

John Terry, fostul jucător al lui Chelsea/ Profimedia

John Terry a dezvăluit numele antrenorului potrivit pentru a o prelua pe Chelsea, după demiterea lui Thomas Tuchel. Fostul jucător legendar al clubului londonez mizează pe Graham Potter, actualul manager al lui Brighton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Tuchel s-a despărţit de Chelsea, după înfrângerea surprinzătoare suferită de echipă în faţa celor de la Dinamo Zagreb. Anunţul „rupturii” dintre cele două părţi a fost făcut de club pe pagina oficială.

Pe ce antrenor mizează John Terry, pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel pe banca lui Chelsea

John Terry este încântat de jocul prestat de Brighton, sub comanda lui Graham Potter. Fostul internaţional englez îl consideră potrivit pe managerul de 47 de ani să o preia pe Chelsea, într-un moment delicat al formaţiei.

”Cât este de bun Graham Potter? Îmi place felul în care joacă Brighton și cred că Graham Potter este unul dintre cei mai buni tineri antrenori. Din punctul meu de vedere, bifează fiecare căsuță”, a scris John Terry pe contul oficial de Twitter.

Pe banca lui Brighton, Graham Potter a obţinut în acest sezon patru victorii din şase meciuri, fiind pe locul patru în Premier League. În stagiunea precedentă, managerul a încheiat pe locul 9 alături de „pescăruşi”.

Reclamă
Reclamă 4

Pe lista oficialilor de la Chelsea pentru postul de manager al formaţiei se mai găsesc nume precum Mauricio Pochettino, liber de contract după despărţirea de PSG, şi Zinedine Zidane, fără angajament după plecarea de la Real Madrid, anunţă presa din Anglia.

Thomas Tuchel, OUT de la Chelsea. Anunţul oficial făcut de londonezi

Thomas Tuchel e OUT de la Chelsea după eşecul surprinzător din Croaţia, 0-1 cu Dinamo Zagreb, din prima etapă a grupelor UEFA Champions League.

„Chelsea s-a despărţit azi de antrenorul Thomas Tuchel. Din partea tuturor de la Chelsea, vrem să ne arătăm mulţumirea faţă de Thomas şi de stafful lui pentru eforturile făcute la club. Thomas rămâne în istoria clubului pentru Liga Campionilor, Supercupa Europei şi CM al Cluburilor, câştigate.

Reclamă

Actualul staff rămas se va ocupa de echipă pentru următoarele meciuri, până când va fi numit un nou antrenor. Nu vor fi alte informaţii oficiale până când vom numi un nou antrenor”, a scris Chelsea, pe site-ul oficial.

În Premier League, Thomas Tuchel o lasă pe Chelsea pe locul 6. După primele 6 etape, londonezii au obţinut 3 victorii şi un egal, adunând astfel 10 puncte.

Thomas Tuchel (49 de ani) o preluase pe Chelsea la începutul anului 2021. Alături de The Blues, el a câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Brigada lui Istvan Kovacs, decizie impecabilă în Dinamo Zagreb – Chelsea

Brigada condusă de Istvan Kovacs a anulat golul lui Pierre-Emerick Aubameyang în Dinamo Zagreb – Chelsea, meci din prima etapă din faza grupelor a noii ediții a Ligii Campionilor.

Brigada românească condusă de Ovidiu Hațegan este delagată la Dinamo Zagreb – Chelsea. La începutul reprizei secunde, Ben Chilwell a primit o pasă lungă în spatele defensivei adverse și a trimis balonul în fața porții, unde a fost împins în plasă de Aubameyang.

Golul englezilor nu a fost validat, pentru că Ovidiu Artene a ridicat fanionul la poziția lui Ben Chilwell. Niciun jucător de la Chelsea nu a protestat după decizia tușierului român.

Decizia lui Ovidiu Artene a fost confirmată și de noua tehnologie folosită de UEFA pentru a detecta pozițiile afară din joc, ofsaid-ul semiautomat.

Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:45

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iunie

16:40

Un român a stabilit recordul de viteză în prima etapă a grupelor la EURO 2024! „Tricolorul”, peste Kylian Mbappe şi Kyle Walker

16:38

Jucătorii Slovaciei, cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Ucraina de la EURO! Cum au reacționat după victoria României

16:11

LIVE TEXTCroația – Albania 0-1! Luka Modric luptă pentru primele puncte de la EURO 2024

15:54

Care e starea lui Kylian Mbappe, după accidentarea din Austria – Franța 0-1! Dezvăluiri din interiorul naționalei lui Deschamps

15:33

Germania – Ungaria LIVE TEXT (19:00). Nemţii promit din nou spectacol la EURO 2024

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și