Închide meniul

Jordan Henderson ia şi el drumul Arabiei Saudite! Va fi antrenat de Steven Gerrard la Al Ettifaq

Bogdan Stănescu Publicat: 19 iulie 2023, 22:58

Reclamă
Jordan Henderson ia şi el drumul Arabiei Saudite! Va fi antrenat de Steven Gerrard la Al Ettifaq

Jordan Henderson ia şi el drumul Arabiei Saudite!

Jordan Henderson, într-un meci / Profimedia Images

Jordan Henderson ia şi el drumul Arabiei Saudite! Jurnalistul Fabrizio Romano a anunţat că Liverpool și Al Ettifaq s-au înţeles în privinţa transferului mijlocaşului englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jordan Henderson va fi antrenat de către Steven Gerrard, care a semnat contractul cu Al Ettifaq şi a devenit noul antrenor al echipei din Arabia Saudită.

Jordan Henderson ia şi el drumul Arabiei Saudite

Liverpool și Al Ettifaq au ajuns la un acord de principiu pentru transferul lui Jordan Henderson – Here we go!

Henderson a acceptat deja un contract valabil pe trei sezoane săptămâna trecută. Documentele vor fi realizate, apoi, fotbalistul va semna și va pleca în Arabia Saudită.

Steven Gerrard îl așteaptă pe Jordan Handerson”, a anunțat Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Reclamă

Manchester City s-a înţeles cu Al-Ahli pentru transferul lui Riyad Mahrez! Un alt nume mare ia drumul Arabiei Saudite

Clubul englez Manchester City s-a înţeles cu gruparea saudită Al-Ahli pentru a-l ceda pe fotbalistul algerian Riyad Mahrez în schimbul sumei de 30 de milioane de lire sterline.

Riyad Mahrez, o extremă de 32 de ani, a primit permisiunea lui City să nu participe la turneul din presezon al echipei în Japonia şi Coreea de Sud.

Jucătorul mai are doi ani de contact cu actuala sa formaţie, care a plătit pentru el 60 de milioane de lire sterline în 2018. Fotbalistul a marcat 15 goluri în 47 de meciuri în sezonul trecut, în care „cetăţenii” au reuşit o triplă istorică, câştigând campionatul, Cupa Angliei şi Liga Campionilor, relatează agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, el a rămas pe banca de rezerve atât la finala Cupei Angliei, cât şi la cea a Ligii Campionilor, iar antrenorul Pep Guardiola a decis să-l lase să plece.

Arabia Saudită, graţie resurselor financiare importante, a atras jucători de top precum Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N’Golo Kante şi antrenori ca Steven Gerrard.

Mahrez este singurul fotbalist important al lui City care nu participă la turneul formaţiei în Asia. Viitorul coechipierilor săi Kyle Walker, Bernardo Silva şi Aymeric Laporte a făcut obiectul speculaţiilor în această vară.

Gianluigi Buffon, ofertă fabuloasă din Arabia Saudită! Răspunsul dat de portarul celor de la Parma

Gianluigi Buffon a primit o ofertă fabuloasă din Arabia Saudită. Portarului de la Parma i s-a oferit un contract în valoare de 30 de milioane de euro, însă acesta a decis să spună pas ofertei din Golf.

Gianluigi Buffon, ajuns la 45 de ani, se află sub contract cu Parma, echipă la care evoluează şi românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Meciurile din Serie B ale trupei lui Fabio Pecchia pot fi urmărite în exclusivitate în AntenaPLAY.

Presa din Italia notează faptul că Gianluigi Buffon a primit o ofertă de 30 de milioane de euro de la un club din Arabia Saudită. Contractul propus portarului de 45 de ani se întindea pe două sezoane.

Sursa citată mai sus notează faptul că Buffon a reflectat mult asupra ofertei fabuloase primite, însă a ales să îi spună pas în cele din urmă.

Reclamă

Italienii notează faptul că portarul se gândeşte la retragere, pas pe care cel mai probabil îl va face la finalul contractului cu Parma, contract care expiră la finalul sezonului viitor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și