Închide meniul

Gianluigi Buffon, ofertă fabuloasă din Arabia Saudită! Răspunsul dat de portarul celor de la Parma

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 16:52

Reclamă
Gianluigi Buffon, ofertă fabuloasă din Arabia Saudită! Răspunsul dat de portarul celor de la Parma

Gianluigi Buffon, ofertă fabuloasă din Arabia Saudită

Gianluigi Buffon / Profimedia Images

Gianluigi Buffon a primit o ofertă fabuloasă din Arabia Saudită. Portarului de la Parma i s-a oferit un contract în valoare de 30 de milioane de euro, însă acesta a decis să spună pas ofertei din Golf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gianluigi Buffon, ajuns la 45 de ani, se află sub contract cu Parma, echipă la care evoluează şi românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Meciurile din Serie B ale trupei lui Fabio Pecchia pot fi urmărite în exclusivitate în AntenaPLAY.

Gianluigi Buffon, ofertă fabuloasă din Arabia Saudită

Presa din Italia notează faptul că Gianluigi Buffon a primit o ofertă de 30 de milioane de euro de la un club din Arabia Saudită. Contractul propus portarului de 45 de ani se întindea pe două sezoane.

Sursa citată mai sus notează faptul că Buffon a reflectat mult asupra ofertei fabuloase primite, însă a ales să îi spună pas în cele din urmă.

Italienii notează faptul că portarul se gândeşte la retragere, pas pe care cel mai probabil îl va face la finalul contractului cu Parma, contract care expiră la finalul sezonului viitor.

Reclamă

Presa din Peninsulă mai notează faptul că Buffon va rămâne totuşi la Parma, chiar şi după retragere. Oficialii clubului italian sunt gata să-l integreze pe portar în conducerea clubului.

Gianluigi Buffon evoluează la Parma din 2021, atunci când se despărţea de Juventus. În sezonul trecut, în ciua vârstei de 45 de ani, portarul a bifat 19 meciuri pentru trupa din Serie B.

Gianluigi Buffon este uriaş în vestiarul Parmei: „Îţi dă o siguranţă, ne încurajează, ne dă sfaturi”

Gianluigi Buffon este uriaş în vestiarul Parmei. Adrian Benedyczak a vorbit în presa din Polonia despre legendarul portar ajuns la 45 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Buffon, coleg cu Mihăilă şi Man, este unul dintre motivele pentru care Parma luptă pentru promovare. Fosta echipă a lui Adi Mutu e pe 5 în Serie B şi va evolua în play-off. Frosinone şi Genoa au promovat deja.

„Îmi aduc aminte de primul antrenament de la Parma. M-am întâlnit cu el şi l-am felicitat. Imediat s-a întors către mine şi mi-a spus `tu eşti polonezul. Eşti ca prietenul meu Wojciech Szczesny`. După câteva sesiuni de antrenamente, am înţeles că este o persoană fantastică.

Mai ales pentru persoanele tinere. Îţi dă o siguranţă, ne încurajează, ne dă sfaturi şi are tot timpul o glumă cu el. Pentru cineva care nu ştie povestea lui, dacă îl vede cum se comportă, nu ar spune că este cel mai mare portar din istorie, pentru că el nu pozează ca un star. Este o persoană normală, umilă”, a spus Adrian Benedyczak, citat de Sport.pl, conform parmalive.it.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și