Închide meniul

Jucătorul pe care Cristiano Ronaldo îl admiră. Alegere neașteptată a starului de la Manchester United, într-un nou pasaj al interviului exploziv

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 8:54

Jucătorul pe care Cristiano Ronaldo îl admiră. Alegere neașteptată a starului de la Manchester United, într-un nou pasaj al interviului exploziv

Cristiano Ronaldo a dezvăluit care este jucătorul pe care îl admiră

Cristiano Ronaldo, în timpul interviului cu Piers Morgan/ Profimedia

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United, a dezvăluit care este jucătorul pe care îl admiră. Lusitanul a avut un răspuns neașteptat, și a mizat pe un tânăr care nu este piesă de bază în echipa „diavolilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a declarat revoltat de faptul că generația de tineri jucători sunt distrași și nu se mai concentrează exclusiv pe carieră. În acest context, lusitanul a fost întrebat care este jucătorul pe care îl admiră, iar răspunsul a fost dat în interviul exploziv pe care CR7 l-a acordat în presa din Anglia.

Jucătorul pe care Cristiano Ronaldo îl admiră. Alegere neașteptată a starului de la Manchester United

Cristiano Ronaldo a dezvăluit că îl admiră pe Diogo Dalot, fundașul dreapta în vârstă de 23 de ani, care evoluează pentru Manchester United, dar și pentru naționala Portugaliei. CR7 este convins că tânărul jucător are o carieră frumoasă în față. Alte nume menționate de atacantul „diavolilor” au fost Lisandro Martinez și Casemiro, alți doi colegi ai săi de pe Old Trafford.

„De la Manchester United îl pot menționa pe Dalot. Este tânăr, un adevărat profesionist și nu mă îndoiesc că va avea o carieră lungă în fotbal. E tânăr, inteligent și un adevărat profesionist. Ar mai fi Lisandro Martinez, Casemiro, care deja are peste 30 de ani, dar aș spune Dalot”, a declarat Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan.

Inițial, CR7 și-a exprimat nemulțumirea față de performanțele tinerilor jucători din prezent. Acesta a pus în balanță performanțele sale, înregistrate la o vârstă fragedă, și a ajuns la concluzia că încă de la 18 ani visa să se dueleze cu marii fotbaliști de la acel moment.

Reclamă

„Tinerii de acum nu sunt la fel ca cei din generația mea. Dar nu îi putem învinovăți, e parte din viață. Noile tehnologii îi distrag. Te ascultă, dar au două urechi. Pe una le intră ce le spui și pe alta le iese. E păcat, ai cele mai bune exemple în fața ta. Dacă nici măcar nu încerci să copiezi ce fac ei (n.r – jucătorii experimentați), e ciudat.

Eu, când aveam 18, 19, 20 de ani, mereu mă uitam la cei mai buni jucători, cum era Van Nistelrooy, Ferdinand, Roy Keane, Giggs. De aceea am succes și longevitate”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă la Manchester City

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să ajungă la Manchester City, în vara lui 2021. Starul portughez a făcut noi dezvăluiri în interviul incendiar cu Piers Morgan.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a recunoscut că era aproape să pună pixul pe contractul cu echipa lui Guardiola, dar un telefon primit de la Sir Alex Ferguson l-a întors din drum și l-a făcut să revină la Manchester United.

„Sincer, am fost aproape de Manchester City. Și Guardiola a spus că a încercat din greu să mă aducă. S-a vorbit mult despre asta. Știți trecutul meu de la United și ceea ce am făcut aici, sentimentele mele… ele au făcut diferența.

Și, desigur, Sir Alex Ferguson. Sir Alex a fost cheia atunci. A fost o decizie conștientă. Nu regret. Sir Alex Ferguson a fost cheia transferului. Am vorbit cu el. Mi-a zis că este imposibil ca eu să merg la Manchester City. Am zis ‘OK, boss!’. A fost o decizie bună, o decizie conștientă”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan.

Recomandări
  • Care este jucătorul pe care Cristiano Ronaldo îl admiră
  • Ce a declarat starul de la Manchester United

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și