Închide meniul

Jucătorul remarcat de Pep Guardiola, după Manchester City – Liverpool 4-1: „Este excepţional!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2023, 18:39

Jucătorul remarcat de Pep Guardiola, după Manchester City – Liverpool 4-1: „Este excepţional!

Jucătorul remarcat de Pep Guardiola, după Manchester City - Liverpool 4-1

Pep Guardiola, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Julian Alvarez este jucătorul remarcat de Pep Guardiola, după ce Manchester City a învins-o cu scorul de 4-1 pe Liverpool. Managerul catalan a avut doar cuvinte de laudă pentru atacantul argentinian, care a reuşit să înscrie golul egalizator, în prima repriză a derby-ului de pe Etihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City s-a distrat cu Liverpool, şi a obţinut o victorie categorică. „Cetăţenii” s-au apropiat de liderul Arsenal, acumulând 64 de puncte în clasamentul din Premier League.

Jucătorul remarcat de Pep Guardiola, după Manchester City – Liverpool 4-1

Pep Guardiola şi-a lăudat jucătorii, după jocul prestat în derby-ul cu Liverpool. Managerul de la Manchester City a declarat că oficialii formaţiei sale au făcut o treabă excelentă, atunci când au decis să-l transfere pe Julian Alvarez, campionul mondial argentinian.

Guardiola a avut doar cuvinte de laudă şi pentru Jack Grealish şi Riyad Mahrez, doi dintre jucătorii care au contribuit din plin la victoria obţinută de „cetăţeni” împotriva lui Liverpool.

Din minutul 1 până în minutul 93 a fost o prestație perfectă. Chiar dacă am primit un gol, am jucat foarte bine. Liverpool a pus mereu pericol pe tranziție, dar noi am jucat foarte bine, una dintre cele mai bune prestații în cei 7 ani ai mei aici.

Reclamă

Jucătorii știau că nu joacă slab. Am fost conduși, dar am continuat, am discutat la pauză, iar de la 2-1 jocul a devenit stabil. Jack Grealish? Ne-a salvat de la primirea celui de-al doilea gol. Riyad Mahrez a fost și el excepțional. Nu pot să numesc un jucător mai bun decât altul. Toți au fost excepționali.

Julian Alvarez? Nu numai golul, ci și pasele de la golul 2 și golul 3. Este foarte inteligent când are mingea, e un fotbalist excepțional. Clubul a reușit un transfer senzațional când l-a adus. E campion mondial alături de Lionel Messi dintr-un anumit motiv”, a declarat Pep Guardiola, conform bbc.com.

Reacţia categorică a lui Jurgen Klopp, după Manchester City – Liverpool 4-1

Reacţia lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a fost învinsă cu scorul de 4-1 de Manchester City, nu a întârziat să apară. Managerul trupei de pe Anfield s-a arătat extrem de nemulţumit de jocul prestat de jucătorii săi, mărturisind că „cetăţenii” au controlat pe deplin partida de pe Etihad.

Reclamă 4 / 0/3

„Am marcat un gol frumos, am avut o nouă şansă după. A fost ghinion atunci când mingea a trecut printre picioarele lui Robertson, şi ei au reuşit să egaleze. Dar după pauză, am primit alte trei goluri şi totul s-a rupt. Golurile, cum ne-am descurcat, este dificil de acceptat.

Este inacceptabil, să fiu sincer. Cei de la Manchester City au controlat pe deplin meciul, după ce noi ne-am deschis, şi au putut să facă ce au vrut pe teren. Am fost norocoşi că ei nu au fost mai lacomi de atât. Faptul că ei au mai marcat doar un singur gol este…ce să spun, mulţumesc. Meciul nu ar fi putut să fie diferit, şi asta e ceva rău pentru noi.

Am avut momente, dar în general, cum am pierdut totul, a fost inacceptabil. Vreo patru jucători au avut un joc ok, dar restul nu ştiu unde au fost. Peste trei zile vom juca din nou, împotriva unei echipe puternice. Mâine este o zi mare pentru noi deoarece trebuie să muncim la ceea ce am văzut azi, pentru că vedem asta din ce în ce mai des”, a declarat Jurgen Klopp, conform mirror.co.uk.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și