Închide meniul

Reacţia categorică a lui Jurgen Klopp, după Manchester City – Liverpool 4-1: „E inacceptabil!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2023, 18:03

Reacţia categorică a lui Jurgen Klopp, după Manchester City – Liverpool 4-1: „E inacceptabil!

Reacţia categorică a lui Jurgen Klopp, după Manchester City - Liverpool 4-1

Jurgen Klopp, în timpul meciului Manchester City - Liverpool/ Profimedia

Reacţia lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a fost învinsă cu scorul de 4-1 de Manchester City, nu a întârziat să apară. Managerul trupei de pe Anfield s-a arătat extrem de nemulţumit de jocul prestat de jucătorii săi, mărturisind că „cetăţenii” au controlat pe deplin partida de pe Etihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a demolat-o pe Liverpool, în derby-ul din Premier League. „Cetăţenii” s-au impus cu scorul de 4-1, golurile victoriei fiind marcate de Julian Alvarez, Ilkay Gundogan, Kevin de Bruyne şi Jack Grealish.

Reacţia categorică a lui Jurgen Klopp, după Manchester City – Liverpool 4-1

Jurgen Klopp a oferit prima reacţie, după ce Liverpool a fost învinsă clar de rivala Manchester City. Tehnicianul german susţine că „cetăţenii” au făcut ce au vrut pe teren, chiar dacă echipa sa a reuşit să deschidă scorul, prin Mohamed Salah.

„Am marcat un gol frumos, am avut o nouă şansă după. A fost ghinion atunci când mingea a trecut printre picioarele lui Robertson, şi ei au reuşit să egaleze. Dar după pauză, am primit alte trei goluri şi totul s-a rupt. Golurile, cum ne-am descurcat, este dificil de acceptat.

Este inacceptabil, să fiu sincer. Cei de la Manchester City au controlat pe deplin meciul, după ce noi ne-am deschis, şi au putut să facă ce au vrut pe teren. Am fost norocoşi că ei nu au fost mai lacomi de atât. Faptul că ei au mai marcat doar un singur gol este…ce să spun, mulţumesc. Meciul nu ar fi putut să fie diferit, şi asta e ceva rău pentru noi.

Reclamă

Am avut momente, dar în general, cum am pierdut totul, a fost inacceptabil. Vreo patru jucători au avut un joc ok, dar restul nu ştiu unde au fost. Peste trei zile vom juca din nou, împotriva unei echipe puternice. Mâine este o zi mare pentru noi deoarece trebuie să muncim la ceea ce am văzut azi, pentru că vedem asta din ce în ce mai des”, a declarat Jurgen Klopp, conform mirror.co.uk.

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin! Anunțul lui Florin Manea

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin! Anunțul a fost făcut de impresarul fundașului, Florin Manea, care susține că a fost contactat de un scouter din partea clubului de pe Anfield, scouter care și-a manifestat interesul pentru internaționalul român.

Florin Manea a făcut un anunț șoc. Liverpool se pare că este cu ochii pe Radu Drăgușin, iar un eventual transfer s-ar putea realiza în sezoanele viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

„Radu Drăgușin e foarte curtat. A jucat cele mai multe meciuri, e cel mai folosit jucător. A început să și marcheze. A existat o ofertă de 25 de milioane de euro, din Italia. Și a fost refuzată. Ideal ar fi să mai joace un an în Seria A și să plece în Anglia. I se potrivește campionatul.

Nu e greu să ajungă la Liverpool. Există interes. Am vorbit cu cineva de acolo. Am vorbit cu scouter. E pe lista lor. Că va fi acum, că va fi peste un an… Mult în Italia nu va sta. Există interes de la o echipe cu bani din Anglia.

Poate zice «Luați 40 de milioane de euro și îl luăm acum». Riscul e să-l lași să joace un an în Serie A și după aceea să se ceară 60 de milioane de euro”, a declarat Florin Manea, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și