Închide meniul

Jurgen Klopp „a luat foc” în timpul conferinței de presă! Ce întrebare l-a enervat pe managerul lui Liverpool

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 16:50

Reclamă
Jurgen Klopp a luat foc” în timpul conferinței de presă! Ce întrebare l-a enervat pe managerul lui Liverpool

Jurgen Klopp „a luat foc” înainte de Brighton - Liverpool

Profimedia

Jurgen Klopp „a luat foc” la ultima conferință de presă pe care a susținut-o, înainte de Brighton – Liverpool. Managerul german a fost extrem de deranjat de o întrebare legată de viitoarele transferuri de la trupa de pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a efectuat un singur transfer în această perioadă de mercato. „Cormoranii” l-au cumpărat pe Cody Gakpo de la PSV. Atacantul olandez a participat și la Campionatul Mondial din Qatar.

Jurgen Klopp „a luat foc” în timpul conferinței de presă a lui Liverpool

Un jurnalist prezent în sala de conferințe l-a întrebat pe Jurgen Klopp de ce nu face mai multe transferuri, în condițiile în care mai mulți jucători de atac sunt accidentați.

Întrebarea l-a făcut să „explodeze” pe Jurgen Klopp, care imediat i-a dat replica jurnalistului. Germanul a declarat că Liverpool nu mai are nevoie de jucători, pentru că există destule soluții. Managerul susține că în momentul în care vor reveni toți cei accidentați, vor fi mai mult decât suficienți jucătorii pe care îi va avea la dispoziție. Totodată, Klopp a invocat și probleme financiare.

„Carl, sincer, Carl, am făcut cred 6.000 de conferințe de presă de când sunt la Liverpool și tu ai fost prezent la 5.999. Chiar trebuie acum să-ți mai spun povestea cu banii? Chiar trebuie să o fac din nou? Care ar putea fi motivul pentru care am avea bani ca nebunii, dar nu am cumpăra jucători chiar dacă sunt disponibili? Asta crezi despre mine după toți anii ăștia? Deci de ce pui întrebarea când răspunsul se află pe masă? Chiar nu înțeleg asta.

Reclamă

Și dacă aș răspunde că avem bani în bancă și nu știm ce să facem cu ei. Dar avem, pe deasupra, problema că în acest moment patru dintre jucătorii noștri ofensivi sunt accidentați. Dacă mai cumpărăm unul, când se întorc ceilalți vom avea șapte atacanți. Nu se vor întoarce mâine, dar din fericire se vor întoarce. Darwin mai repede, ceilalți pe parcurs. Nici nu i-am putut pune pe toți pe lista Ligii Campionilor! Sunt prea mulți, trebuie să luăm o decizie. Doar că nu este atât de ușor.

Nu poți rezolva problema transferând continuu, mai ales în cazul accidentărilor. Aceasta este principala umbră mare asupra noastră, pentru că nu o poți rezolva decât în fereastra de transferuri. De obicei trebuie să așteptăm până când băieții se întorc și îi putem folosi din nou. În cel mai bun sezon al nostru nu am avut prea multe accidentări și a fost mult mai intens decât este acum. Acum le avem și trebuie să gestionăm situația. Dar piața de transferuri nu este soluția pentru noi în acest moment”, a declarat Jurgen Klopp, citat de dailymail.co.uk.

Veste teribilă pentru fanii lui Liverpool! Jurgen Klopp a anunţat cât va lipsi Virgil van Dijk

Jurgen Klopp a anunţat cât va lipsi Virgil van Dijk, după accidentarea suferită în ultima partidă a lui Liverpool. Managerul german le-a dat o veste cumplită fanilor trupei de pe Anfield, şi a declarat că nu se va putea baza pe serviciile fundaşului central timp de mai bine de o lună.

Reclamă 4 / 0/3

„Virgil este o lovitură dură pentru noi. L-am scos (n.r. la pauza meciului cu Brentford), dar până la urmă diagnosticul a fost destul de dur. Este vorba despre săptămâni de absență. În orice caz, mai mult de o lună. Sper să-și revină cât mai repede posibil.

Pentru moment nu este disponibil, asta este situaţia, avem şi alţi fundaşi centrali. Totul este în regulă pentru echipă, dar lui Virgil îi este foarte greu. El a jucat o mulţime de meciuri de-a lungul anilor”, a declarat Jurgen Klopp, citat de dailymail.co.uk.

Virgil van Dijk se alătură altor jucători importanţi de la Liverpool, care nu pot evolua în această perioadă din cauza accidentărilor. Este vorba de Luis Diaz, Diogo Jota, Arthur Melo, James Milner şi Robert Firmino.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și