Închide meniul

Veste teribilă pentru fanii lui Liverpool! Jurgen Klopp a anunţat cât va lipsi Virgil van Dijk, după accidentarea suferită în ultima rundă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2023, 17:31

Veste teribilă pentru fanii lui Liverpool! Jurgen Klopp a anunţat cât va lipsi Virgil van Dijk, după accidentarea suferită în ultima rundă

Jurgen Klopp a anunţat cât va lips Virgil van Dijk de la Liverpool

Virgil van Dijk şi Jurgen Klopp, în timpul unui meci pentru Liverpool/ Profimedia

Jurgen Klopp a anunţat cât va lipsi Virgil van Dijk, după accidentarea suferită în ultima partidă a lui Liverpool. Managerul german le-a dat o veste cumplită fanilor trupei de pe Anfield, şi a declarat că nu se va putea baza pe serviciile fundaşului central timp de mai bine de o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil van Dijk a ieşit accidentat din partida din etapa a 18-a din Premier League, dintre Liverpool şi Brentford. Fundaşul olandez a fost schimbat la pauză cu Joel Matip, ulterior „cormoranii” pierzând meciul din deplasare cu 1-3.

Jurgen Klopp a anunţat cât va lipsi Virgil van Dijk, după accidentarea din ultimul meci al lui Liverpool

Jurgen Klopp are motive de îngrijorare, înaintea partidei cu Wolverhampton, din Cupa Angliei. Managerul german susţine că accidentarea suferită de Virgil van Dijk este mai gravă decât se credea iniţial, iar fundaşul este nevoită să ste pe bară timp de mai bine de o lună.

Totodată, Klopp susţine că a fost decizia sa de a-l înlocui pe van Dijk la pauza duelului cu Brentford, pentru a nu risca, chiar dacă leziunea suferită de olandez la nivlul tendonului nu părea extrem de gravă la început.

„Virgil este o lovitură dură pentru noi. L-am scos (n.r. la pauza meciului cu Brentford), dar până la urmă diagnosticul a fost destul de dur. Este vorba despre săptămâni de absență. În orice caz, mai mult de o lună. Sper să-și revină cât mai repede posibil.

Reclamă

Pentru moment nu este disponibil, asta este situaţia, avem şi alţi fundaşi centrali. Totul este în regulă pentru echipă, dar lui Virgil îi este foarte greu. El a jucat o mulţime de meciuri de-a lungul anilor”, a declarat Jurgen Klopp, citat de dailymail.co.uk.

Virgil van Dijk se alătură altor jucători importanţi de la Liverpool, care nu pot evolua în această perioadă din cauza accidentărilor. Este vorba de Luis Diaz, Diogo Jota, Arthur Melo, James Milner şi Robert Firmino.

Astfel, Virgil van Dijk ar urma să lipsească de la următoarele trei runde din Premier League, pe lângă partida din week-end cu Wolverhampton. În privinţa duelului de foc cu Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, fundaşul olandez cel mai probabil va fi apt de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Cody Gakpo, prezentat oficial la Liverpool! Prima mare lovitură pe piața transferurilor

Fotbalistul olandez Cody Gakpo a fost prezentat oficial la Liverpool. Transferul său în Premier League este prima mare lovitură în fereastra de iarnă.

Cody Gakpo a fost transferat de la PSV Eindhoven pentru 37 de milioane de lire sterline + bonusuri. Contractul semnat cu Liverpool este valabil până în 2028. Fotbalistul de 23 de ani va juca cu numărul 18.

„Mă simt foarte bine, sunt foarte încântat că mă aflu aici. Abia aștept să mă antrenez și să joc pentru acest club incredibil. Cred că este un club grozav, la care pot arăta ceea ce știu cu scopul de a ajuta echipa să obțină performanțele minunate pe care le-a reușit și în trecut.

Este un loc unde cred că pot crește enorm și unde am ocazia să joc alături de câțiva fotbaliști extraordinari, care mă pot învăța extrem de multe”, a declarat Cody Gakpo pentru liverpoolfc.com.

În contextul accidentărilor multiple, Jurgen Klopp a declarat că Cody Gakpo, cel mai nou transfer realizat de Liverpool, urmează să debuteze pentru „cormorani” în următoarea partidă, cu Wolves din Cupa Angliei. Jurgen Klopp a avut doar cuvinte de laudă la adresa olandezului, adus de la PSV în această pauză competiţională.

„Este bun în spaţii mici, îi place să înscrie de la distanţă, este un bun marcator. Este un fotbalist foarte bun”, a spus Klopp, conform dailymail.co.uk.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și