Închide meniul

Jurgen Klopp a „tunat” după Liverpool – Manchester United 0-0: „Nici la 7-0 nu a fost așa”

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 21:39

Reclamă
Jurgen Klopp a tunat” după Liverpool – Manchester United 0-0: Nici la 7-0 nu a fost așa”

Jurgen Klopp a „tunat” după Liverpool - Manchester United 0-0

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp a „tunat” după Liverpool – Manchester United 0-0. Tehnicianul „cormoranilor” s-a declarat nemulțumit de rezultatul înregistrat în această partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Liverpool și Manchester United a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului de Premier League. După meciul care a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro, „cormoranii” au ratat șansa de a reveni pe primul loc în campionatul englez.

Jurgen Klopp a „tunat” după Liverpool – Manchester United 0-0. Ce a spus despre jocul echipei sale

Chiar dacă rezultatul nu l-a mulțumit pe tehnician, acesta a dezvăluit faptul că a văzut multe lucruri bune în jocul echipei sale. Jurgen Klopp a dezvăluit faptul că echipa sa a dominat-o mult mai mult pe Manchester United, față de meciul precedent, care s-a încheiat cu incredibilul scor de 7-0 pentru „cormorani”.

„Am văzut foarte multe lucruri bune. Singurul lucru care nu-mi place este rezultatul. Ar fi trebuit să marcăm. Ne-am grăbit în unele momente, dar mi-a plăcut intensitatea jocului.

Nu-mi aduc aminte de un meci în care să o fi dominat atât de tare pe Manchester United, nici măcar la 7-0 nu a fost așa. Acum s-a încheiat 0-0 și probabil că ei se simt ceva mai bine decât noi. Luăm punctul și mergem înainte.

Reclamă

A fost jocul la care mă așteptam. Dacă jucăm așa, e greu pentru adversar să iasă din propria jumătate. Dacă marcăm, dinamica jocului se schimbă și adversarul se deschide și-și asumă mai multe riscuri.

Nu am reușit, nu s-a schimbat nimic, ei s-au tot apărat și s-a încheiat 0-0”, a spus Jurgen Klopp, citat de BBC.

Liverpool – Manchester United 0-0

Echipa engleză FC Liverpool a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Manchester United, în etapa a 17-a din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa condusă de Jurgen Klopp nu a putut marca în partida de pe Anfield, cu Manchester United, şi Northwest Derby s-a terminat 0-0, după un meci în care atacanţii au rămas datori, iar ocaziile foarte clare de gol au lipsit. Oaspeţii au rămas în zece din minutul 90+4, după ce Diogo Dalot a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Cu punctul obţinut, FC Liverpool a trecut pe locul secund, în faţa lui Aston Villa, cu acelaşi număr de puncte, 38, dar cu golaveraj mai bun. A fost primul meci egal al lui Liverpool după trei victorii consecutive în campionat. Manchester United este pe locul 7, cu 28 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și