Închide meniul

Liverpool – Manchester United 0-0, în derby-ul Angliei. Real Madrid, show total cu Villarreal. Rezultatele serii sunt AICI

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 23:55

Reclamă
Liverpool – Manchester United 0-0, în derby-ul Angliei. Real Madrid, show total cu Villarreal. Rezultatele serii sunt AICI

Liverpool - Manchester United 0-0.

Mohamed Salah și Luke Shaw / Profimedia

Liverpool – Manchester United 0-0. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cormoranii” nu au reușit să câștige partida și să urce pe primul loc în Premier League. Singurul eveniment important din acest meci a fost eliminarea lui Dalot, din minutul 90+4. După acest meci, Liverpool este pe locul al 2-lea, cu 38 de puncte, în timp ce Manchester United este pe 7, cu 28 de puncte.

Liverpool – Manchester United 0-0

Min. 90+4: Dalot a văzut cartonașul roșu!

Min. 68: Ocazie pentru Manchester United! Hojlund a trimis un șut care a fost respins de Alisson.

Min. 66: Ocazie pentru Liverpool! Alexandrer-Arnold a trimis un șut de la 25 de metri, care a trecut puțin pe lângă poarta lui Onana

Reclamă

Min. 43: Ocazie pentru Liverpool! Salah a primit o pasă bună de la Gravenberch, dar balonul a fost interceptat, fără mari probleme, de Onana.

Min. 28: Ocazie mare pentru Liverpool! Van Djik a lovit mingea cu capul, din interiorul careului, dar Onana a respins balonul în corner.

Min. 1: A început duelul de pe Anfield!

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele din cele mai importante dueluri ale serii

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt 

Duelul care a contat pentru etapa cu numărul 15 din Bundesliga a început senzațional pentru lider. Jucătorii de la Leverkusen au dat prima lovitură în minutul 14, prin Boniface. Mai apoi au urmat golurile lui Frimpong (min. 51) și Writz (min. 57). După acest rezultat, echipa pregătită de Xabi Alonso rămâne lider, cu 39 de puncte. De cealaltă parte, Eintracht este pe locul al 8-lea, cu 21 de puncte.

Bayern Munchen – Stuttgart 

Harry Kane a dat recital în acest meci, în care au fost și două goluri anulate. Bavarezii s-au impus cu 3-0, după „dubla” lui Kane (min. 2 și min. 55) și după reușita lui Kim Min-Jae (min. 63). După rezultatul înregistrat în această seară, campioana en-titre din Bundesliga este pe locul al 2-lea, cu 35 de puncte și cu un meci în minus față de liderul Leverkusen. De cealaltă parte, Stuttgart este pe 4, cu 31 de puncte.

Lille – PSG 

A fost un duel cu adevărat dramatic în Ligue 1. PSG a deschis scorul în minutul 66, printr-o lovitură de la 11 metri, care a fost transformată de Kylian Mbappe. Campioana Franței părea că își va adjudeca cele 3 puncte, însă cei de la Lille au dat lovitura în minutul 90+3, prin Jonathan David. După acest rezultat, PSG rămâne lider în Ligue 1, cu 37 de puncte, în timp ce Lille este pe 4, cu 28 de puncte.

Alte rezultate înregistrate astăzi:

Reclamă

Lazio – Inter 0-2

Real Madrid – Villarreal 4-1

Liverpool – Manchester United LIVE SCORE

Echipele de start pentru duelul dintre Liverpool și Manchester United:

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas, Szoboszlai, Endo, Gravenberch, Salah, Nunez, Diaz.

Manchester United: Onana; Dalot, Varane, Evans, Shaw, Amrabat, Mainoo, Antony, McTominay, Garnacho, Hojlund.

Ambele echipe vin să joace această partidă după ce au disputat dueluri în cupele europene. „Cormoranii” lui Jurgen Klopp au fost învinși de Royale Union, în etapa a 6-a din grupele UEFA Europa League, cu scorul de 1-2.

De cealaltă parte, „diavolii roșii” au fost eliminați din competițiile europene după ce au fost învinși, cu scorul de 0-1, de Bayern Munchen, în etapa a 6-a din grupele UEFA Champions League.

În cadrul campionatului însă, cei de la Liverpool și-au câștigat ultimul meci, 2-1 cu cei de la Crystal Palace. De cealaltă parte, Manchester United a fost învinsă cu 0-3 de Bournemouth, în etapa precedentă din Premier League.

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc pe data de 5 martie a acestui an. La momentul respectiv, Liverpool s-a impus după un meci nebun, cu un scor istoric, de 7-0.

Manchester United, „distrusă” în presa din Anglia după eliminarea din Champions League

Englezii de la Daily Mail au notat că Manchester United a avut o prestație extrem de mediocră în acest sezon european. Aceștia susțin că trupa lui Erik den Hag nu își merita un eventual loc între echipe precum Manchester City sau Real Madrid, calificate în optimile Champions League.

„O performanță anemică, neinspirată și disperat de mediocră! Cei de la Man United au aflat un adevăr dur în această seară: nu au loc în această competiție. Nu sunt suficient de buni pentru a concura cu Bayern Munchen, Manchester City, Real Madrid, Inter sau orice altă echipă care se va califica în fazele eliminatorii din Champions League”, au notat englezii de la Daily Mail.

De asemenea, Paul Scholes, fostul jucător al lui Manchester United, a subliniat că Bayern Munchen a prestat un joc modest, însă chiar și așa s-a impus cu 1-0.

„Bayern mai avea trei-patru trepte de accelerat. Dacă ar fi vrut să facă mai mult, ar fi putut să o facă. Cred că, mai presus de toate , aceasta este o performanță îngrijorătoare pentru United”, a declarat Paul Scholes.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și