Închide meniul

Jurgen Klopp, anchetat de Federația Engleză pentru protestele de la finalul meciului cu Tottenham. Antrenorul lui Liverpool riscă suspendarea

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 mai 2023, 22:08 / Actualizat: 3 mai 2023, 10:01

Jurgen Klopp, anchetat de Federația Engleză pentru protestele de la finalul meciului cu Tottenham. Antrenorul lui Liverpool riscă suspendarea

Jurgen Klopp, anchetat de Federația Engleză

Foto: Profimedia

Jurgen Klopp, anchetat de Federația Engleză pentru protestele de la finalul meciului cu Tottenham. Antrenorul lui Liverpool riscă suspendarea, după ce a avut un discurs dur la adresa arbitrajului din acel meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a învins-o pe Tottenham, scor 4-3, în etapa recentă de Premier League, însă antrenor „cormoranilor” l-a criticat în termeni duri pe „centralul” întâlnirii.

Jurgen Klopp, anchetat de Federația Engleză pentru protestele de la finalul meciului cu Tottenham. Antrenorul lui Liverpool riscă suspendarea

„Jurgen Klopp este anchetat pentru declarațiile acestuia la adresa arbitrajului, de la finalul meciului cu Tottenham de pe 30 aprilie. Vor fi investigate interviurile de după meci care ar fi afectat imaginea arbitrului”, a declarat un purtător de cuvânt al Federației Engleze, potrivit The Sun.

„Avem istoria noastră cu Tierney (n.r. „centralul” meciului Liverpool – Tottenham). Chira nu pot înțelege ce problemă are cu noi. El mi-a zis că nu are nicio problemă, dar nu e adevărat”, a declarat Jurgen Klopp, după meciul cu Tottenham.

Antrenorul „cormoranilor” a avut o ieșire nervoasă la adresa arbitrilor și după meci, ducându-se direct la aceștia pentru a cere explicații. Din cauza comportamentului său, Jurgen Klopp riscă să fie suspendat, dar și să primească o amendă din partea Federației Engleze.

Reclamă

Liverpool – Tottenham 4-3! Oaspeții au fost conduși cu 3-0, dar puteau să plece cu un punct de pe Anfield

Liverpool – Tottenham 4-3! Oaspeții au fost conduși cu 3-0, dar puteau să plece cu un punct de pe Anfield. Gazdele au reușit însă să câștige, după un duel senzațional.

Grație acestei victorii, „cormoranii” au trecut peste Tottenham în clasament. Echipa lui Jurgen Klopp ocupă locul 5 în Premier League, cu 56 de puncte. De cealaltă parte, Tottenham se află pe 6 cu 54 de puncte și un meci mai mult desfășurat.

Tottenham a fost de nerecunoscut în primul sfert de oră jucat pe Anfield. În doar 15 minute, Jones, Diaz și Salah au reușit să modifice de trei ori tabela, iar unii dintre fanii oaspeților deja plecau de pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul s-a făcut însă 3-1 în minutul 39, când Harry Kane a lovit excelent pe un contraatac superb purtat de Tottenham. Meciul părea rezolvat, însă repriza secundă a fost una care le-a revenit oaspeților.

Astfel, Heung Min Son reducea din diferență în minutul 77, iar Richarlison dădea lovitura în minutul 90+3, ducând scorul la 3-3. Deși meciul se îndrepta spre un egal nesperat pentru oaspeți, Liverpool nu a renunțat însă, iar Diogo Jota a punctat și el în minutul următor, păstrând toate cele trei puncte pe Anfield, după un meci senzațional.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și