Închide meniul

Jurgen Klopp cere rejucarea meciului Tottenham – Liverpool: „Unii oameni nu ar vrea ca eu să spun asta”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2023, 21:37

Jurgen Klopp cere rejucarea meciului Tottenham – Liverpool: „Unii oameni nu ar vrea ca eu să spun asta

Jurgen Klopp cere rejucarea meciului Tottenham - Liverpool

Jurgen Klopp, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Jurgen Klopp cere rejucarea meciului Tottenham – Liverpool. „Cormoranii” au pierdut duelul de la Londra chiar la ultima fază, scor 1-2, la capătul unui meci extrem de controversat, în care echipa lui Jurgen Klopp a terminat în nouă oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză, la 0-0 şi cu un singur jucător eliminat, Luis Diaz a marcat, dar reuşita sa nu a fost validată, chiar dacă reluările au arătat că fotbalistul columbian se afla în poziţie regulamentară.

Jurgen Klopp cere rejucarea meciului Tottenham – Liverpool

La scurt timp după meci, PGMOL, forul care conduce arbitrajul din Anglia, şi-a recunoscut greşeala. La câteva zile după meci a fost făcută publică şi înregistrarea din camera VAR.

Concret, Darren England, arbitrul VAR, a văzut că golul lui Luis Diaz a fost corect, dar a transmis că decizia din teren a fost corectă, neştiind că asistentul ridicase fanionul.

Înaintea meciului din Europa League cu Royale Union, Jurgen Kloop a vorbit „la rece” despre evenimentele din meciul cu Tottenham.

Reclamă

„Înregistrarea nu a schimbat nimic. Nu mă interesa să aflu de ce s-au întâmplat lucrurile. Am văzut ce a ieşit. Am văzut un gol, că noi am marcat. Nu au făcut-o intenţionat. Nu trebuie să uităm asta. Da, a fost o greşeală, o greşeală evidentă.

Cred că ar fi trebuit să existe soluţii. Pot spune, chiar dacă unii oameni nu ar vrea ca eu să spun asta, nu ca antrenor al lui Liverpool, mai mult ca om de fotbal, că singura soluţie este rejucarea. Probabil nu se va întâmpla.

Argumentul împotrivă ar fi că, dacă deschidem cutia Pandorei, toată lumea ar cere asta. Cred că ar fi o situaţie fără precedent, nu s-a mai întâmplat asta înainte. De aceea cred că o rejucare este decizia corectă.

Reclamă 4 / 0/3

Argumentul ar fi că, dacă se va mai întâmpla, rejucarea ar fi lucrul corect. Sau arbitrul poate avea oportunitatea de a vorbi cu cei doi antrenori şi să spună ‘scuze, am făcut o greşeală, dar putem să o îndreptăm’, că Liverpool a marcat un gol şi reluăm de acolo”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit dailymail.co.uk.

Jurgen Klopp nu cere pedepse suplimentare după eroarea din meciul cu Tottenham

Darren England, arbitrul VAR, dar şi asistentul său, Dan Cook, au fost opriţi de la delegări pentru meciurile din etapa viitoare, Cu toate acestea, Jurgen Klopp nu cere măsuri suplimentare împotriva celor doi:

„Am primit un gol la două minute după ce am marcat un gol valabil, aşa că putea să fie diferit. Aşa văd eu lucrurile. Nu sunt nervos pe ei.

Nu trebuie să mergem după ei. Au făcut o greşeală şi 100% s-au simţit oribil noaptea aceea. Nimeni nu are nevoie de alte pedepse. Cred că ar trebui să discutăm normal despre asta, fără să ne implicăm emoţional”, a mai spus Jurgen Klopp.

Pentru Liverpool urmează meciul din Europa League de pe teren propriu cu Royale Union, urmat de deplasarea de la finalul săptămânii de la Brighton. „Cormoranii” se află pe locul 4 în Premier League, cu 16 puncte, la două puncte de liderul Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și