Închide meniul

Jurgen Klopp, desemnat antrenorul sezonului în Premier League! Prima reacție a managerului lui Liverpool

Cosmin Cioboată Publicat: 25 mai 2022, 9:27

Jurgen Klopp, desemnat antrenorul sezonului în Premier League! Prima reacție a managerului lui Liverpool

Jurgen Klopp, laude pentru Lionel Messi

Jurgen Klopp, în timpul unui meci disputat de Liverpool / Hepta

  • Jurgen Klopp, desemnat antrenorul sezonului în Premier League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Jurgen Klopp a fost desemnat antrenorul sezonului 2021/2022 în Premier League. Managerul lui Liverpool a ratat dramatic titlul, în fața lui Manchester City, după o luptă care s-a întins până în ultimele secunde ale stagiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă n-a câștigat titlul, Jurgen Klopp a fost votat cel mai bun manager al sezonului, iar germanul a avut o reacție de mare campion.

Jurgen Klopp, desemnat antrenorul sezonului în Premier League

Klopp a dezvăluit că el și jucătorii săi au trecut deja peste ratarea titlului. În plus, tehnicianul german a avut un mesaj superb pentru staff-ul său:

Reclamă

„Este o onoare uriașă. A fost un sezon nebun. În ultima etapă, în afară de două partide, toți ceilalți am jucat meciuri cu miză. A fost puțin enervant, nu a fost cel mai bun deznodământ pentru noi, dar deja am trecut peste.

Când câștigi un premiu ca acesta, fie ești un geniu, fie ai cel mai bun staff tehnic din lume – sunt aici alături de 4 oameni din staff-ul meu, iar ei știu cât de mult îi apreciez.”, a spus Jurgen Klopp, citat de Sky Sports.

Reclamă

Mesajul lui Sir Alex Ferguson pentru Jurgen Klopp

În plus, Klopp a primit și premiul „Sir Alex Ferguson Trophy”, ca urmare a voturilor antrenorilor din toate ligile din Anglia. Chiar legendarul manager al lui Manchester United a fost cel care i-a înmânat trofeul lui Jurgen Klopp.

„Aceasta este agonie, agonie absolută… Jurgen Klopp”, i-a spus Sir Alex Ferguson managerului lui Liverpool, făcând referire la modul în care a pierdut titlul în fața lui Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

„Aceste premiu, rezultat în urma voturilor colegilor mei, este, cu siguranță, cel mai important premiu pe care îl poți câștiga. Nu cred în premii individuale în general, este un sport de echipă și aș fi nimic fără acești băieți de aici (n.r. – staff-ul său). Este vorba despre ce putem face împreună și ce am făcut deja împreună.”, a mai declarat Klopp.

Reacția lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a pierdut in-extremis titlul din Premier League

Jurgen Klopp a povestit cum a trăit ultima etapă din Anglia. Liverpool – Wolves 3-1 și Manchester City – Aston Villa 3-2 au fost cele două meciuri, disputate în același timp, care au decis titlul din Premier League.

Tehnicianul german a avut cuvinte uriașe și la adresa lui Manchester City și Pep Guardiola. Klopp a recunoscut că și-ar fi dorit ca „cetățenii” să câștige la scor meciul cu Aston Villa, pentru a scăpa de emoții.

City a fost condusă cu 2-0 de Aston Villa, dar a reușit o revenire spectaculoasă, cu 3 goluri marcate în numai 6 minute.

„Sunt mândru de echipă, bineînțeles. Băieții au reușit un sezon incredibil, întreaga călătorie din 2021/2022, până acum, este absolut excepțională. Cred că meciul de azi a arătat încă o dată ce pot face acești băieți. 92 de puncte reprezintă un număr nebunesc, în urma tuturor meciurilor pe care le-am jucat.

Deci, da, sunt mândru, dar, evident, sunt și dezamăgit. Dar poate există scenarii mai urâte. Dacă am fi avut un punct avans și n-am fi reușit (n.r. – să câștigăm titlul), atunci probabil ne-am fi simțit mai rău. Dar exceptând asta, nu e bine. Dar nu este complet neașteptat, era clar de dinaintea meciului că o mulțime de lucruri se pot întâmpla. Nu vreau să uit, am spus-o în toate interviurile și o voi spune și aici, evident: felicitări lui Manchester City, Pep Guardiola, tuturor celor din staff, tuturor jucătorilor, întregului club, pentru titlul de campioană. Am fost aproape, dar în cele din urmă nu destul de aproape. Asta este!

Îmi pot imagina că a fost mult mai rău pentru oamenii care erau acasă și urmăreau meciul la TV, oriunde pe glob, pentru toți fanii lui Liverpool. Când Aston Villa conducea cu 2-0, te gândeai ‘Ok, wow, chiar ar putea să se întâmple’. Nu eram chiar conștient de ce se întâmplă, în mintea mea era 1-0 și, chiar dacă ar fi reușit să egaleze, nu știam asta. Am auzit întreaga poveste abia după meci.

Reclamă

Jurgen Klopp: „Aș fi preferat ca Manchester City să conducă cu 5-0”

A fost un moment când era 3-2 (n.r. – la City – Aston Villa), am auzit scorul, apoi, pentru o secundă, am crezut că au egalat. A fost un moment bun, dar apoi toată lumea a început să spună ‘Nu, nu s-a întâmplat nimic’. Ținând cont de toate acestea, aș fi preferat mai degrabă ca City să conducă cu 5-0 după 10 minute, apoi am fi jucat meciul nostru și ar fi fost în regulă.

Să termin pe locul al doilea este povestea vieții mele. Încă dețin recordul pentru echipa cu cele mai multe puncte din Germania care nu a reușit să promoveze. Trebuia să facem mai multe puncte, dar nu am reușit.

Am fost aproape în acest sezon. Atât de strâns, cu multe momente, decizii, astfel de lucruri, când ești la un singur punct depărtare. Ce am învățat despre viață este că, dacă rămâi pe drumul tău, dacă vei continua, vei fi răsplătit. Nu s-a întâmplat astăzi, n-am primit răsplata maximă. Dar o vom primi. Trebuie să nu ne dăm bătuți și asta vom face.”, a spus Jurgen Klopp, potrivit site-ului oficial al lui Liverpool.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”