Închide meniul

Jurgen Klopp, despre transferul lui Jude Bellingham la Liverpool: ”Când întrebi un copil de cinci ani ce vrea de Crăciun şi îţi spune un Ferrari”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 10:16

Jurgen Klopp a vorbit despre transferul lui Jude Bellingham la Liverpool. Managerul ”cormoranilor” a comparat discuţiile despre transferuri pentru sume exorbitante cu un copil de cinci ani care cere un Ferrari de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comparaţia lui Klopp a venit în contextul în care Liverpool ar dori achiziţionarea mijlocaşului Jude Bellingham, însă un eventual transfer al jucătorului de 19 ani de la Borussia Dortmund ar putea costa peste 100 de milioane de lire sterline.

Jurgen Klopp, despre transferul lui Jude Bellingham la Liverpool

„Nu putem avea şase jucători într-o vară, toţi pentru 100 de milioane de lire sterline”, a spus el, citat de BBC. 

„Nu suntem copii; când întrebi un copil de cinci ani ce vrea de Crăciun şi îţi spune un Ferrari, nu zici: „oh, asta e o idee bună. Eventual zici: „nu, este prea scump şi oricum nu poţi conduce”. Dacă acest copil este nefericit toată viaţa pentru că nu poate obţine un Ferrari, ar fi o viaţă cu adevărat tristă.

Dar vezi ce poţi face şi te descurci cu asta. Ce avem nevoie şi ce ne dorim, încercăm absolut totul pentru a-l obţine, dar sunt momente în care trebuie să accepţi că nu poţi avea un lucru sau altul, aşa că te dai la o parte şi faci lucruri diferite”, a subliniat Klopp.

Reclamă

Jude Bellingham e cotat la 120 de milioane de euro

Jucătorul de 19 ani al Borussiei Dortmund e cotat la 120 de milioane de euro și mai este dorit și de Real Madrid. În 37 de meciuri disputate în acest sezon, el a marcat 10 goluri și a oferit și șapte assisturi.

Cu o lună în urmă, Real Madrid a luat legătura cu Jude Bellingham. Oficialii de pe Santiago Bernabeu au mers în Germania, pentru a vorbi cu apropiaţii mijlocaşului de 19 ani, şi pentru a-şi mainesta dorinţa de a-l aduce în capitala Spaniei, la sfârşitul sezonului.

AS.com anunţă faptul că oficialii de la Real Madrid s-au deplasat în Germania, pentru a-şi prezenta interesul faţă de Jude Belligham. „Galacticii” sunt în căutarea unui mijlocaş, după ce atât Toni Kroos, cât şi Luka Modric, sunt în ultimul an de contract pe Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi presa din Germania o dă pe Liverpool favorită pentru a-l transfera pe Bellingham, se pare că jucătorul nu a luat nicio decizie în privinţa viitorului său, fapt care le dă speranţe celor de la Real Madrid.

Recomandări
  • Jude Bellingham e cotat la 120 de milioane de euro
  • Jucătorul de 19 ani a marcat 10 goluri în acest sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și