Închide meniul

Jurgen Klopp, fair-play după Liverpool – Manchester City 1-0: „Am meritat să fiu eliminat!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2022, 21:39

Reclamă
Jurgen Klopp, fair-play după Liverpool – Manchester City 1-0: „Am meritat să fiu eliminat!

Jurgen Klopp a fost fair-play după derby-ul Liverpool - Manchester City 1-0

Jurgen Klopp, în meciul Liverpool - Manchester City / Profimedia

Jurgen Klopp a fost fair-play după derby-ul Liverpool – Manchester City 1-0, din etapa a 11-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germanul a recunoscut că merita să primească cartonașul roșu, însă a criticat arbitrajul de la derby-ul de pe Anfield.

Jurgen Klopp a fost fair-play după derby-ul Liverpool – Manchester City 1-0

„Jocul a fost excepțional, absolut excepțional. S-au confruntat două echipe deosebite, ambele și-au dorit să câștige cu disperare, ambele au luptat foarte mult, ambele au jucat fotbal, ambele s-au apărat la un nivel incredibil de înalt. Am reușit să profităm de una dintre șansele noastre și de aceea am câștigat-o.

Legat de cartonașul roșu pe care l-am încasat, eu și Pep nu am fost mulțumiți de deciziile luate. De ambele părți au fost greșeli, nu ar trebui să iei astfel de decizii. Bine, au fost faulturi dure, dar au fost prea multe și s-au adunat. Totuși, meritam cartonașul roșu. Nu sunt mândru de asta”, a spus Jurgen Klopp, citat de bbc.com.

Jurgen Klopp și Pep Guardiola au făcut crize de nervi

Cei doi antrenori au trăit la intensitate maximă partida de pe Anfield. Spiritele s-au încins de-a dreptul în repriza secundă. Klopp și Guardiola nu s-au mai putut stăpâni.

Reclamă

Primul care a ieșit în prim plan a fost Pep Guardiola. Antrenorul catalan a făcut o adevărată criză de nervi în fața băncii tehnice, după ce VAR-ul a anulat golul înscris de Phil Foden, în minutul 53.

A urmat apoi izbucnirea lui Jurgen Klopp. Antrenorul lui Liverpool a fost trimis în tribune de arbitrul Anthony Taylor după un conflict cu tușierul. Germanul nu și-a ascuns deloc furia.

Liverpool, victorie crucială cu Manchester City

Liverpool a prins-o pe City pe contraatac. Echipa lui Pep Guardiola a rămas fără reacție la pasa portarului Alisson pentru Mohamed Salah.

Reclamă 4 / 0/3

Golul lui Salah a fost unicul din derby-ul de pe Anfield. Echipa lui Jurgen Klopp și-a relansat sezonul după debutul slab.

În urma succesului, cormoranii au urcat pe poziția a opta în Premier League, la șase lungimi de locurile de Champions League. Manchester City a rămas pe locul secund, dar liderul Arsenal s-a distanțat la patru puncte.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc Vezi toate știrile
Citește și