Închide meniul

Jurgen Klopp nu e impresionat de transferul lui Erling Haaland la Manchester City: „Se vorbeşte deja prea mult!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2022, 18:00

Jurgen Klopp nu e impresionat de transferul lui Erling Haaland la Manchester City: „Se vorbeşte deja prea mult!

Jurgen Klopp e antrenorul lui Liverpool din 2015

Jurgen Klopp, într-un meci pentru Liverpool / Hepta

Jurgen Klopp nu e impresionat de transferul lui Erling Haaland la Manchester City. Totuşi, antrenorul lui Liverpool este de părere a declarat că trecerea atacantului de la Borussia Dortmund în Premier League va duce piaţa transferurilor la un alt nivel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland îi va călca pe urme tatălui său, Alf-Inge, care a evoluat la Manchester City în perioada 2000-2003. Real Madrid, Liverpool, Barcelona, PSG și Bayern Munchen se numără printre cluburile uriaşe care l-au „vânat” pe Erling în ultimele luni.

Jurgen Klopp nu e impresionat de transferul lui Erling Haaland la Manchester City

„Cred că se vorbeşte deja prea mult despre acest transfer. Ştiu că se vorbeşte mult despre bani, dar acest transfer va duce (n.r. – piaţa) la un alt nivel. Dacă Erling Haaland se duce la ei, cu siguranţă nu-i va slăbi, absolut deloc”, a spus Klopp, pentru Sky Sports, citat de news.ro.

Germanul a precizat că această tranzacţie nu influenţează cu nimic Livepool: „Am semnat un nou contract ştiind că Manchester City nu se va opri din dezvoltare. Nu este legat de City faptul dacă putem fi fericiţi sau nu. Este vorba despre noi şi despre ceea ce putem face”.

Detaliile transferului lui Erling Haaland la Manchester City

Detaliile transferului lui Erling Haaland la Manchester City au fost făcute publice. Pep Guardiola şi-a dorit cu orice preţ transferul golgheterului de la Borussia Dortmund, iar şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan i-a îndeplinit visul. Mutarea urmează să se oficializeze în următoarele ore.

Reclamă

În vârstă de 21 de ani, starul norvegian a trecut deja vizita medicală. Anunţul a fost făcut de celebrul jurnalist Fabrizio Romano. „Haaland a trecut astăzi testele medicale ca noul jucător de la Man City, dar s-a întors la Dortmund. Va fi OFICIAL săptămâna aceasta. Man City i-a informat pe șefii BVB că va activa clauza de reziliere a jucătorului (mai aproape de 60 de milioane de euro decât de 75 de milioane de euro) în câteva ore”, a scris acesta pe Twitter.

Cei de la marca.com au venit cu mai multe detalii şi au dezvăluit că Manchester City va achita, în total, 350 de milioane de euro! Gruparea din Bundesliga va primi 75 de milioane de euro, la care se adaugă anumite bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro înseamnă salariul lui Haaland pe patru ani. Şi comisioanele tranzacţiei sunt uriaşe!

Haaland, printre cei mai bine plătiţi jucători

Tatăl lui Haaland va primi nu mai puţin de 30 de milioane de euro. Alte 50 de milioane vor fi virate către impresari. Firma care i-a aparţinut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie, va primi 50 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland va ajunge într-un TOP 5 al celor mai bine plătiţi jucători de fotbal. Va încasa peste 3.3 milioane de euro pe lună, 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră şi 77 de euro pe minut.

Norvegianul a înscris 21 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în acest sezon din Bundesliga. Are o cotă de piaţă de 150 de milioane de euro şi va ajunge la clubul care a investit peste 1 miliard de euro în cele 6 sezoane din era Pep Guardiola.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și