Închide meniul

Jurgen Klopp, reacţie genială după ce a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Liverpool: „Ar fi prima dată”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2023, 18:48

Jurgen Klopp, reacţie genială după ce a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Liverpool: „Ar fi prima dată

Jurgen Klopp, reacţie genială după ce a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool

Jurgen Klopp, reacţie genială după ce a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Liverpool. Viitorul starului francez este în continuare semnul întrebării, iar presa britanică a anunţat că Liverpool s-ar afla în cursa pentru semnătura atacantului de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp, antrenorul „cormoranilor”, a fost întrebat despre posibilitatea ca Mbappe să îmbrace tricoul echipei de pe Anfield.

Jurgen Klopp, reacţie genială după ce a fost întrebat despre transferul lui Kylian Mbappe la Liverpool: „Ar fi prima dată”

În mare măsură, carismaticul antrenor german a pus capăt speculaţiilor legate de posibilitatea ca Mbappe să evolueze pentru Liverpool.

„Mă face să râd. Pot să spun că este un jucător foarte bun, dar condiţiile financiare nu se potrivesc clubului nostru.

Nu aş dori să stric povestea, dar, din câte ştiu eu, nu se întâmplă nimic. E posibil ca cineva din club să pregătească ceva şi să îmi facă o surpriză, dar asta nu s-a întâmplat în cei opt ani de când sunt aici. Ar fi prima dată”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit sport.sky.de.

Reclamă

Kylian Mbappe nu a plecat în cantonamentul din Asia cu PSG, după ce francezul a refuzat să îşi prelungească contractul până în 2025 cu campioana din Ligue 1.

Francezul vrea să joace şi în acest sezon pentru parizieni şi să plece de pe Parc des Princes la finalul sezonului din postura de jucător liber de contract, scenariu de neconceput pentru conducerea lui PSG.

Kylian Mbappe este în vacanţă zilele acestea, după ce nu a făcut deplasarea în Asia alături de echipa pregătită de Luis Enrique. Cu toate acestea, francezul de 24 de ani poate primi o veste excelentă.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă nu va evolua sezonul viitor pentru PSG, Mbappe va primi bonusul de loialitate din partea grupării pariziene. Potrivit marca.com, Mbappe va trebui să primească 60 de milioane de euro, dacă se va afla la echipă şi după 31 iulie, banii urmând să fie primiţi în cursul sezonului viitor în mai multe tranşe.

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal! Saudiţii vor alt star de la PSG

Kylian Mbappe a refuzat oferta de milioane de la Al Hilal! Starul de la PSG nu a vrut să poarte negocieri cu oficialii saudiţi, în ciuda faptului că aceştia au mers în Paris pentru transferul campionului mondial.

În contextul în care transferul lui Kylian Mbappe pare imposibil de realizat, oficialii celor de la Al Hilal s-au reorientat şi îl vor pe Marco Verratti.

Fabrizio Romano anunţă că Kylian Mbappe este decis să nu poarte negocieri cu oficialii de la Al Hilal. Nici măcar salariul de 200 de milioane de euro, plus bonusuri de alte câteva sute de milioane, nu îl încântă pe starul de la PSG, care nu-şi doreşte un transfer în Golf, în această vară.

Asta în ciuda eforturilor depuse de oficialii de Al Hilal. Saudiţii au zburat la Paris în această săptămână, pentru a purta negocieri cu cei de la PSG, care era de acord cu transferul lui Kylian Mbappe în Arabia Saudită.

Sursa citată mai sus anunţă că oficialii de la PSG sunt în continuare convinşi de faptul că Kylian Mbappe s-a înţeles deja cu Real Madrid, în privinţa unui transfer.

Pe de altă parte, după ce nu l-au convins pe Kylian Mbappe, oficialii de la Al Hilal au pus ochii pe Marco Verratti. Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, anunţă tot Fabrizio Romano, care mai notează faptul că PSG vrea peste 30 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului italian.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și