Închide meniul

Cătălin Cîrjan a făcut dezvăluiri incredibile. Ce a discutat cu Mikel Arteta jucătorul aflat pe lista lui Adi Mutu

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2023, 22:01

Reclamă
Cătălin Cîrjan a făcut dezvăluiri incredibile. Ce a discutat cu Mikel Arteta jucătorul aflat pe lista lui Adi Mutu

Andrei Vochin îl contrazice pe Cătălin Cîrjan

Cătălin Cîrjan / Profimedia

Cătălin Cîrjan a făcut dezvăluiri incredibile. Tânărul fotbalist legitimat la Arsenal a dezvăluit ce a vorbit cu Mikel Arteta, tehnicianul echipei mari a „tunarilor”. Chiar dacă nu a debutat încă la Arsenal, antrenorul spaniol al formației londoneze îl are în vizor pe tânărul mijlocaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cîrjan este component al echipei Under-23 a celor de la Arsenal. Acesta a evoluat în 36 de meciuri pentru „tunari”. În aceste partide, mijlocașul a marcat de 4 ori și a oferit o pasă decisivă. Înainte să facă pasul la echipa U-23, Cîrjan a fost legitimat și la grupa U-18 de la Arsenal.

Cătălin Cîrjan a făcut dezvăluiri incredibile. Acesta a vorbit despre relația sa cu Mikel Arteta

Cătălin Cîrjan a vorbit despre relația sa cu Mikel Arteta. Tânărul fotbalist a dezvăluit că antrenorul spaniol îl consideră un jucător de viitor și că îl poate lua în calcul pentru echipa mare a londonezilor. Totuși, Arteta i-a transmis românului să își caute echipă, pentru că are nevoie de minute și la echipele de seniori.

„Am avut o discuție cu el, l-am întrebat ce părere are despre mine și mi-a spus că sunt jucător de viitor, că îi place foarte mult de mine, că se vede pe el când era jucător. Mi-a spus că ar trebui să merg un sezon să prind puțină experiență și după mă așteaptă să fiu în echipa lui”, a spus fotbalistul, pentru sport.ro.

Mihai Stoica este impresionat de Cătălin Cîrjan

Mihai Stoica a vorbit despre tânărul mijlocaș legitimat la Arsenal, dar și despre posibilitatea ca acesta să ajungă în tabăra rivalei Rapid.

Reclamă

„Nu ştiu (n.r. – informaţii despre transferul lui Cîrjan la Rapid), doar am văzut că s-a scris foarte mult. E un pariu foarte interesant. Nu a jucat până acum la seniori şi mie mi-a plăcut foarte mult copilul ăsta, pentru că a plecat (n.r. – în Anglia).

Nu a fost împrumutat (n.r. – de Arsenal). Pentru că l-a ţinut Arteta. L-a vrut Arteta foarte tare. Spun sigur, că am fost apropiat de copil. Arteta avea nevoie în antrenamente de fotbalişti extrem de inteligenţi. Fotbaliști care înţelegeau exact ce urmăreşte el în antrenamente şi de asta a ţinut să-l aibă pe Cîrjan.

El e număr 10, în spatele atacantului. E un jucător… Ok, nu l-am mai văzut în ultima vreme, dar arăta foarte bine”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cătălin Cârjan a fost transferat de către Arsenal în anul 2019, de la formația ilfoveană Viitorul Domnești. Până în momentul de față, tânărul fotbalist nu a apucat să debuteze la echipa mare a „tunarilor”. În schimb, acesta a fost pe banca de rezerve, la un meci de UEFA Europa League, din sezonul trecut, câștigat de Arsenal cu scorul de 1-0, în fața formației olandeze PSV Eindhoven.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și