Închide meniul

Kevin De Bruyne a ajuns la un acord cu noua lui echipă! Primele declaraţii ale starului belgian: „Voi câştiga o sumă incredibilă”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2024, 17:35

Reclamă
Kevin De Bruyne a ajuns la un acord cu noua lui echipă! Primele declaraţii ale starului belgian: „Voi câştiga o sumă incredibilă

Kevin De Bruyne a ajuns la un acord cu noua lui echipă!

Kevin de Bruyne, într-un meci la Manchester City/ Profimedia Images

Kevin De Bruyne a ajuns la un acord cu noua lui echipă! Starul belgian al lui Manchester City s-a înţeles cu Al-Ittihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a se realiza transferul uriaş, Al-Ittihad trebuie să bată palma cu Manchester City în privinţa sumei de transfer.

Kevin De Bruyne a ajuns la un acord cu noua lui echipă! Primele declaraţii ale starului belgian: „Voi câştiga o sumă incredibilă”

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 50 de milioane de euro, Kevin De Bruyne (33 de ani) mai are un an de contract cu Manchester City.

Şi pentru City ar putea fi o mişcare financiară bună, având în vedere că riscă să îl piardă gratis pe Kevin De Bruyne în vara anului viitor.

La vârsta mea trebuie să fii deschis la orice. Vorbim despre sume incredibile de bani în ceea ce ar putea fi sfârșitul carierei mele. Uneori trebuie să te gândești la asta. Dacă joc acolo doi ani, voi putea câștiga o sumă incredibilă de bani. O sumă la care s-ar putea să nu ajung după 15 ani de fotbal în Europa. Trebuie să te gândești la ce ar putea însemna asta pentru viitorul tău. Am discutat asta și cu soția, este deschisă unei noi aventuri”, a declarat Kevin De Bruyne pentru publicația belgiană Het Laatste Nieuws.

Reclamă
Reclamă 4

De Bruyne a marcat împotriva României în meciul din grupa E de la EURO 2024

Kevin De Bruyne a marcat cel de al doilea gol al Belgiei în meciul cu România de la EURO 2024. De Bruyne a înscris în minutul 80 al partidei. Belgia – România s-a terminat 2-0, aceasta fiind singura înfrângere pentru naţionala noastră în grupa E de la EURO 2024.

România a terminat grupa E pe primul loc. Toate cele 4 echipe din grupa E au acumulat 4 puncte. Pe 2 s-a clasat Belgia, iar pe 3 Slovacia. Ucraina a fost eliminată încă din grupe, chiar dacă a acumulat un punctaj care ar fi însemnat calificarea într-o altă grupă.

România a fost eliminată în optimile de finală de la EURO 2024, la fel ca Belgia şi Slovacia. Tricolorii au fost învinşi cu 3-0 în optimi de Olanda. Belgia a fost învinsă cu 1-0 de către Franţa, autogolul lui Vertonghen, din minutul 85, fiind cel care a decis partida. Slovacia a fost eliminată şi ea dramatic de Anglia. Naţionala lui Southgate, ce avea să joace finala EURO 2024, pierdută cu Spania, s-a menţinut în joc în optimi printr-un gol marcat din foarfecă de Jude Bellingham, în minutul 90+5. În prelungiri, Harry Kane a marcat cu capul, ducându-i pe englezi în sferturi.

Reclamă

Kevin De Bruyne a fost întrebat despre retragerea de la naţionala Belgiei, după victoria contra României. Belgianul a precizat că nu a luat încă o decizie în această privinţă. ”Încă nu m-am decis când mă voi retrage de la națională și nu știu dacă acesta va fi ultimul meu EURO. Joc pentru echipa asta de 10 ani și mai am multe lucruri de transmis jucătorilor mai tineri. Sincer, nu am decis când o să mă retrag”, a declarat Kevin De Bruyne, citat de Mirror.

Anglia a fost învinsă cu 2-1 de către Spania în finala EURO 2024, ibericii cucerind pentru a patra oară în istoria Campionatul European.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Răzvan Sava e aproape să plece de la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care o pot încasa ardelenii! Balaj a confirmat discuţiile

19:31

„Vrea să vină!” Ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Anunţul clujenilor

18:58

Recordul stabilit de Lewis Hamilton după ce s-a clasat pe locul 3 în Marele Premiu al Ungariei: „A fost excepţional”!

18:54

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB: „Am propus 800.000 de euro!”

18:40

Gestul făcut de Cristi Săpunaru, după ce a fost din nou rezervă la Rapid! Ce s-a întâmplat la finalul meciului cu CFR Cluj

18:14

Portughezul Borges l-a învins pe Nadal la Bastad şi a câştigat primul său titlu în circuitul ATP!

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și