Închide meniul

Kevin de Bruyne, elogiu pentru Erling Haaland: “Poate să marcheze 800 de goluri!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 decembrie 2022, 11:30

Kevin de Bruyne, elogiu pentru Erling Haaland: “Poate să marcheze 800 de goluri!”

Erling Haaland a marcat 24 de goluri în acest sezon, pentru Manchester City

Erling Haaland a marcat 24 de goluri în acest sezon, pentru Manchester City / Profimedia

Kevin de Bruyne a avut un elogiu pentru Erling Haaland. Mijlocașul belgian l-a lăudat la scenă deschisă pe coechipierul său de la Manchester City. De Bruyne este convins că, dacă va continua să se pregătească la fel ca până acum, “cyborg-ul” norvegian va “ajunge la 800 de goluri” în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland marchează pe bandă rulantă în tricoul campioanei Angliei, iar Kevin de Bruyne este sigur că va continua pe această pantă fabuloasă.

Kevin de Bruyne, elogiu pentru Erling Haaland: “Poate să marcheze 800 de goluri!”

Internaționalul belgian a vorbit la superlativ despre atacantul de 22 de ani, care a înscris 24 goluri în actualul sezon, în toate competițiile.

“Deja a marcat aproximativ 200 de goluri, probabil poate să ajungă la 600, 700 sau 800 dacă rămâne apt și continuă să facă lucrurile ca până acum. Erling este un atacant de cel mai înalt nivel”, a spus Kevin de Bruyne, citat de dailymail.co.uk.

Ce a răspuns Erling Haaland atunci când a fost întrebat despre rivalitatea cu Kylian Mbappe

Erling Haaland a fost întrebat despre rivalitatea cu Kylian Mbappe şi dacă aceasta seamănă cu cea dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Manchester City a anunţat că el nu se compară cu alţi jucători.

Reclamă

Mbappe şi Haaland vin după un an excelent, cu multe reuşite. Francezul a marcat 55 de goluri în 55 de meciuri, iar norvegianul şi-a trecut în cont 42 de reuşite în 40 de partide.

„O rivalitate între mine şi Kylian Mbappe cum a fost cea dintre Messi şi Ronaldo? Poate fi un lucru pozitiv, Messi şi Ronaldo s-au ridicat unul pe celălalt, a fost rivalitatea dintre Barcelona şi Real Madrid, una perfectă. Dar eu nu mă compar cu alţii”, a spus Erling Haaland, citat de Viaplay.

Kylian Mbappe l-a detronat pe Erling Haaland și a devenit cel mai valoros jucător din lume

Kylian Mbappe a devenit cel mai valoros jucător din lume. Starul francez l-a detronat pe „cyborg-ul” Erling Haaland, la final anului 2022. Mbappe a făcut furori la Campionatul Mondial din Qatar, iar cota lui de piață a „explodat”.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe a fost cel mai bun marcator de la Cupa Mondială, cu 8 goluri, însă n-a reușit să ridice marele trofeu deasupra capului, așa cum a făcut-o în 2018.

Franța a fost învinsă dramatic de Argentina în finala din Qatar, la loviturile de departajare. Kylian Mbappe a plecat acasă cu medalia de argint, cu „Gheata de Aur” a Mondialului și cu o creștere fabuloasă a cotei de piață.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com a actualizat cotele de piață, la final de an, iar Kylian Mbappe este noul lider. Atacantul lui PSG l-a detronat pe Erling Haaland.

Francezul a ajuns să valoreze 180 de milioane de euro, cu 20 de milioane mai mult decât la ultima actualizare, în timp ce „mașinăria de goluri” a lui Manchester City a rămas la 170 de milioane de euro.

Podiumul din ierarhia celor mai valoroși fotbaliști este completat de Vinicius Jr. Atacantul brazilian de la Real Madrid a rămas evaluat la 120 de milioane de euro.

Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Pedri (Barcelona) și Federico Valverde (Real Madrid) se numără printre ceilalți jucători care au prins TOP 10.

TOP 10 Cei mai valoroși jucători din lume:

1. Kylian Mbappe (PSG, Franța) – 180 de milioane de euro
2. Erling Haaland (Manchester City, Norvegia) – 170 de milioane de euro
3. Vinicius Junior (Real Madrid, Brazilia) – 120 de milioane de euro
4. Jude Bellingham (Borussia Dortmund, Anglia) – 110 milioane de euro
5. Phil Foden (Manchester City, Anglia) – 110 milioane de euro
6. Pedri (Barcelona, Spania) – 100 de milioane de euro
7. Jamal Musiala (Bayern, Germania) – 100 de milioane de euro
8. Bukayo Saka (Arsenal, Anglia) – 100 de milioane de euro
9. Federico Valverde (Real Madrid, Uruguay) – 100 de milioane de euro
10. Gavi (Barcelona, Spania) – 90 de milioane de euro

Reclamă
Recomandări
  • Kevin de Bruyne, elogiu pentru Erling Haaland
  • “Poate să marcheze 800 de goluri!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și