Închide meniul

Kevin de Bruyne, evoluţie magică pentru Manchester City! Dublă de senzaţie şi pasă de gol în victoria cu 4-2 Crystal Palace

Publicat: 6 aprilie 2024, 17:46

Reclamă
Kevin de Bruyne, evoluţie magică pentru Manchester City! Dublă de senzaţie şi pasă de gol în victoria cu 4-2 Crystal Palace

Kevin de Bruyne, evoluţie magică pentru Manchester City! Dublă de senzaţie şi pasă de gol în victoria cu 4-2 Crystal Palace

Profimedia

Kevin de Bruyne, evoluţie magică pentru Manchester City! Dublă de senzaţie şi pasă de gol în victoria cu 4-2 Crystal Palace. Haaland a marcat şi el un gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City s-a impus cu 4-2 în deplasarea de la Crystal Palace, după ce a fost condusă cu 1-0. Viitorul adversar al României la EURO, belgianul Kevin de Bruyne, a avut o evoluţie stelară.

Kevin de Bruyne, evoluţie magică pentru Manchester City! Dublă de senzaţie şi pasă de gol în victoria cu 4-2 Crystal Palace

Manchester City s-a impus cu scorul de 4-2 în faţa lui Crystal Palace, sâmbătă în deplasare, într-un meci din etapa a 32-a a campionatului de fotbal al Angliei, o victorie purtând marca căpitanului belgian Kevin de Bruyne, autorul unei duble, informează AFP.

Campioana Angliei şi a Europei a înscris prin De Bruyne (min.13, 70), Rico Lewis (min.42) şi Erling Haaland (min.67), care a ajuns la golul cu nr.100 pentru City, în timp ce gazdele au punctat prin Jean-Philippe Mateta (min.3) şi Odsonne Edouard (min.86), scrie agerpres.ro.

În urma acestui rezultat, Manchester City a urcat provizoriu pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte (70) cu liderul Liverpool, care joacă duminică cu Manchester United.

Reclamă

Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid! Pep Guardiola: „Doctorul a spus că e serios”

Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid, din sferturile UEFA Champions League. „Cetăţenii” vor să îşi apere trofeul câştigat anul trecut la Istanbul şi să repete prestaţia din semifinalele sezonului trecut, atunci când au trecut tot de Real Madrid.

De data aceasta, cele două se întâlnesc în sferturile de finală, într-o dublă care le pune faţă în faţă pe ultimele două câştigătoare ale celei mai importante competiţii intercluburi din Europa. Cu toate acestea, Pep Guardiola a primit o veste foarte proastă.

Guardiola a dezvăluit ce a discutat cu medicul echipei despre starea lui Walker, accidentat în meciul amical dintre Anglia şi Brazilia, de la finalul lunii martie. Chiar dacă medicul echipei i-a spus că fundaşul dreapta nu este pregătit pentru meciul tur cu Real Madrid, Guardiola se aşteaptă ca Walker să fie apt, graţie capacităţii sale incredibile de recuperare:

Reclamă 4 / 0/3

„Medicul a spus că Walker nu va fi pregătit să joace împotriva lui Real Madrid săptămâna viitoare. Dar, Kyle este Kyle… și are o genetică specială. Medicul a spus că este destul de grav”, a declarat Pep Guardiola, citat de Fabrizio Romano.

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City: „Nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume”

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City. Chiar dacă „cetăţenii” au una dintre cele mai bune echipe din lume, iar salariile jucătorilor lui Pep Guardiola sunt extrem de atractive, nu toată lumea îşi doreşte să ajungă la formaţia care a cucerit sezonul trecut tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Este vorba despre Declan Rice, starul celor de la Arsenal, ajuns vara trecută pe Emirates, după ce „tunarii” au plătit 120 de milioane de euro pentru transferul lui de la West Ham.

Arsenal nu a fost singura echipă interesată de serviciile lui Declan Rice. Manchester City, care venea după un sezon perfect, l-a vrut pe fostul mijlocaş al „ciocănarilor”, dar acesta a refuzat oferta venită de pe Erihad.

Pep Guardiola a explicat că Declan Rice nu este nici primul, nici ultimul jucător care o refuză pe Manchester City şi a declarat că înţelege decizia internaţionalului englez:

„Sunt multe dăţi când jucătorii pe care îi vrem nu vor să vină la noi. Nu e primul care nu a vrut să semneze. Avem o listă lungă. Practic, nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume. A luat o decizie, una bună pentru el şi îi dorim mult succes. Orice echipă din Premier League l-ar fi vrut pe Declan Rice. De aceea a făcut Arsenal tot posibilul pentru a-l transfera”, a declarat Pep Guardiola, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și