Închide meniul
VIDEO

Kieran Trippier i-a „rupt” plasa lui Manchester City! Execuție fenomenală din lovitură liberă reușită de fundașul lui Newcastle

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 august 2022, 20:02

Kieran Trippier i-a „rupt plasa lui Manchester City! Execuție fenomenală din lovitură liberă reușită de fundașul lui Newcastle

Kieran Trippier a marcat un gol fabulos în Newcastle - Manchester City

Kieran Trippier, gol de vis din lovitură liberă / Profimedia

Kieran Trippier i-a „rupt” plasa lui Manchester City în meciul din etapa a 3-a din Premier League. Fundașul lui Newcastle a marcat un gol senzațional, cu o execuție de vis din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este cel de-al treilea gol marcat de Kieran Trippier în tricoul lui Newcastle și primul din acest sezon.

Kieran Trippier i-a „rupt” plasa lui Manchester City! Gol de poveste marcat de fundașul lui Newcastle

Trippier a marcat golul de 3-1 al lui Newcastle în minutul 54, din lovitură liberă. Fundașul de 31 de ani a trimis un șut violent în vinclu, la care Ederson n-a putut să intervină.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

În minutul 64, scorul era 3-3 pe St. James Park. Manchester City a deschis scorul în minutul 5, prin Gundogan. A urmat apoi o revenire spectaculoasă a lui Newcastle. Almiron, Wilson și Trippier au marcat pentru „coțofene” în minutele 28, 39 și 54, iar stadionul s-a transformat într-un „vulcan”.

Reclamă

City n-a renunțat la luptă și a restabilit egalitatea într-un interval de numai 3 minute. Haaland a redus din diferență în minutul 61, apoi Bernardo Silva a dus scorul la 3-3, în minutul 64.

Edouard Mendy a „îngropat-o” pe Chelsea! Gafă incredibilă a portarului în meciul cu Leeds

Tot astăzi, în Premier League, Edouard Mendy a „îngropat-o” pe Chelsea în meciul cu Leeds. Portarul senegalez i-a pus pe tavă golul lui Brenden Aaronson, în prima repriză a partidei de pe Elland Road.

Mendy a comis o gafă incredibilă în meciul dintre Leeds și Chelsea, în urma căreia gazdele au deschis scorul.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 33, portarul „albaștrilor” a primit o pasă înapoi, în propriul careu, și a încercat să-l dribleze pe Brenden Aaronson, mijlocașul american al lui Leeds. Mendy s-a blocat în momentul în care adversarul a venit spre el și a fost deposedat ușor. Aaronson a îndeplinit apoi o simplă formalitate, împingând mingea în poarta rămasă goală.

VEZI AICI VIDEO CU GAFA LUI MENDY

Leeds și-a dublat avantajul 4 minute mai târziu, când Rodrigo a reluat cu capul în plasă o centrare expediată ideal de Jack Harrison.

Edouard Mendy a fost adus de Chelsea în 2020, de la Rennes, și a devenit titularul incontestabil din poarta londonezilor. Conducătorii de pe Stamford Bridge l-au transferat pe Mendy tocmai pentru a-l înlocui pe Kepa Arrizabalaga, care a comis o serie chinuitoare de greșeli.

Ajuns la 30 de ani, Edouard Mendy este cotat la 32 de milioane de euro de transfermarkt.com.

 

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și