Închide meniul

LIVE BLOG | Robert Lewandowski, „dublă” în Sociedad – Barcelona 1-4! Messi, Mbappe și Neymar au făcut show în Lille – PSG 1-7. Bayern, victorie incredibilă cu 7-0. Rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 august 2022, 23:45 / Actualizat: 22 august 2022, 1:02

LIVE BLOG | Robert Lewandowski, „dublă în Sociedad – Barcelona 1-4! Messi, Mbappe și Neymar au făcut show în Lille – PSG 1-7. Bayern, victorie incredibilă cu 7-0. Rezultatele zilei, AICI

Kylian Mbappe, Neymar şi Messi au marcat în acelaşi meci

Kylian Mbappe, Neymar şi Messi au marcat în acelaşi meci / Profiemedia

LIVE BLOG | A fost show total în această duminică în campionatele de top din Europa. Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar au dat recital în victoria uluitoare în fața lui Lille, scor 7-1. Tot 7 goluri a dat și Bayern Munchen în Bundesliga, pe terenul lui Bochum. Robert Lewandowski a spart „gheața” și a marcat pentru Barcelona în meciurile oficiale, chiar de ziua lui. Rareș Ilie a fost lăsat pe bancă de Lucien Favre în Clermont – Nice 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate meciurile „de foc” din Europa au putut fi urmărite în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

LIVE BLOG | Spectacol total în campionatele de top din Europa

Meciurile zilei din Premier League:

Meciurile zilei din Ligue 1

Meciurile zile din Bundesliga:

Reclamă

Meciurile zilei din Serie A:

Meciurile zilei din La Liga:

Update 00.45: Sociedad – Barcelona 1-4. A marcat și Ansu Fati, în minutul 79. Rezultat final, victorie categorică a catalanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Update 00.25: Sociedad – Barcelona 1-3. Lewandowski a reuşit „dubla”, de ziua lui, în minutul 69. Ansu Fati i-a lăsat mingea, iar starul polonez a înscris din apropiere!

VEZI AICI GOLUL DE 3-1 MARCAT DE LEWANDOWSKI!

Update 00.25: Sociedad – Barcelona 1-2. Ousmane Dembele o duce pe Barcelona în avans, după o pasă de senzaţie, cu călcâiul, a lui Ansu Fati!

Update 23.39: FINAL! Atalanta – AC Milan 1-1. Remiză la Bergamo, după golurile marcate de Malinovsky și Bennacer.

Update 23.31: FINAL! Lille – PSG 1-7. Victorie incredibilă reușită de campioana Franței! Kylian Mbappe, Neymar, Lionel Messi și colegii lor au făcut show total în etapa a 3-a din Ligue 1. Mbappe a marcat un hat-trick, Neymar a reușit „dubla”, iar Messi și Hakimi au înscris câte un gol.

Update 23.28: Lille – PSG 1-7! GOOOOL Kylian Mbappe! Atacantul francez face hat-trick-ul cu un șut din interiorul careului. Același Neymar l-a servit cu o pasă magică.

VEZI AICI VIDEO

Reclamă

Update 23.11: Atalanta – AC Milan 1-1! GOOOLLL Bennacer! „Rossonerii” au restabilit egalitatea.

Update 23.07: Lille – PSG 1-6! GOOOLLL Mbappe! Atacantul francez își trece și el „dubla” în cont, după un nou assist oferit de Neymar.

Update 23.06: Sociedad – Barcelona 1-1! GOOOLLL Isak! Suedezul egalează cu un lob de efect peste Ter Stegen.

Update 23.01: Sociedad – Barcelona 0-1! GOOOOLLL Robert Lewandowski! Starul polonez a marcat după numai 45 de secunde. Este primul gol al lui „Lewa” pentru formația catalană.

VEZI AICI GOLUL

Update 22.55: Lille – PSG 1-5! GOL Bamba! Gazdele reduc din diferență.

Update 22.53: Lille – PSG 0-5! GOOOLLL Neymar! Continuă festivalul de goluri dat de parizieni. Neymar a reușit „dubla”, cu un șut din interiorul careului după o pasă a lui Hakimi și o fentă a lui Mbappe.

VEZI AICI GOLUL

Update 22.28: Lille – PSG 0-4! GOOOLLL Neymar! „Tripleta” de vis a campioanei Franței este completă. A marcat și Neymar, în minutul 44.

Update 22.23: Lille – PSG 0-3! GOOOLLL Achraf Hakimi! Fundașul parizienilor marchează cu un șut la colțul lung, după o pasă minunată oferită de Neymar.

Update 22.16: Atalanta – AC Milan 1-0! GOOOLLL Malinovsky! Ucraineanul a deschis scorul în meciul de la Bergamo, cu un șut puternic de la marginea careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.13: Lille – PSG 0-2! GOOOL Lionel Messi! Starul argentinian a marcat cu un șut plasat la colțul lung, după un contraatac fulgerător, „orchestrat” de el.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 21.48: Lille – PSG 0-1. GOOOLLL Kylian Mbappe! A marcat, după mai puţin de 10 secunde de la startul meciului, din pasa lui Lionel Messi!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

LIVE BLOG | Newcastle – Manchester City 3-3. Remiză de poveste în Premier League. Rareș Ilie, lăsat pe bancă în Clermont – Nice 1-0

Update 20.29: Newcastle – Manchester City 3-3. Final de meci! „Cetăţenii” lui Pep Guardiola au făcut un pas greşit în cursa pentru apărarea titlului din Premier League.

Update 20.15: Bochum – Bayern 0-7! Victorie incredibilă a bavarezilor. Gnabry a stabilit rezultatul final în minutul 76.

Update 19.54: Newcastle – Manchester City 3-3. GOOOLLL! Bernardo Silva a marcat după un assist fabulos al lui Kevin de Bruyne, în minutul 64!

Update 19.52: Newcastle – Manchester City 3-2. Erling Haaland a înscris, în minutul 61, din interiorul careului mic. Finalizare spectaculoasă!

Update 19.50: Bochum – Bayern 0-5! Sadio Mane a reuşit „dubla”. Gol din penalty pentru starul venit de la Liverpool.

Update 19.45: Newcastle – Manchester City 3-1. GOOOLLL! Trippier a marcat superb, din lovitură liberă, în minutul 54! A trimis mingea în vinclu.

Update 19.15: Bochum – Bayern 0-4! A marcat şi Sadio Mane, în minutul 42. „Măcel” al campioanei Germaniei!

Update 19.09: Newcastle – Manchester City 2-1. Răsturnare surprinzătoare de scor! Almiron (28) şi Wilson (39) au înscris din pasele lui Saint-Maximin!

Update 19.05: Bochum – Bayern 0-3! Starurile lui Nagelsmann şi-au „demolat” adversara încă din prima repriză. Sane (4), De Ligt (25) şi Coman (33) au marcat pentru bavarezi.

Update 18.35: Newcastle – Manchester City 0-1. Gundogan a avut nevoie de numai 5 minute pentru a deschide scorul!

Update 17.45: Rareş Ilie a fost doar rezervă în Clemont – Nice 1-0. Khaoui a marcat singurul gol, în minutul 6. Doi coechipieri ai mijlocaşului român, Lemina (80) şi Todibo (82) au fost eliminaţi!

Update 17.40: Leeds – Chelsea 3-0. Meci de coşmar pentru „albaştri”. Aaronson (33), Rodrigo (37) şi Harrison (69) au marcat pentru gazde. Koulibaly a fost eliminat, în minutul 85, pentru cumul de cartonaşe. Edouard Mendy a făcut o gafă de proporţii!

Rareş Ilie, rezervă în Clermont – Nice. Robert Lewandowski ţinteşte primul gol pentru Barcelona

AC Milan va avea primul derby al sezonului. Campioana din Serie A va înfrunta Atalanta, în deplasare, echipă care se luptă pentru un loc de Champions League în Italia.

Rareş Ilie a fost titular în partida din etapa trecută a lui Nice, remiza cu Strasbourg. Un alt meci atractiv din Ligue 1 de duminică este partida dintre Lille şi PSG, ultimele două campioane din Franţa.

De cealaltă parte, Robert Lewandowski nu s-a lipit de gol în prima partidă oficială a Barcelonei, remiza din prima etapă de La Liga, contra celor de la Rayo Vallecano.

În Premier League, Manchester City ţinteşte a treia victorie la rând, în partida cu Newcastle. Chelsea va înfrunta Leeds, cele două formaţii fiind la egalitate după primele două runde.

În Budesliga, Bayern Munchen va evolua la Bochum, în etapa a treia. Bavarezii au înregistrat două victorii clare în primele runde, şi sunt în căutarea celei de-a treia.

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3

Gol de senzaţie marcat în Bayern Leverkusen – Hoffenheim 0-3. Christoph Baumgartner a înscris printr-o lovitură de călcâi, după o fază spectaculoasă creată de echipa sa.

Hoffenheim s-a impus la scor de neprezentare în duelul cu Bayern Leverkusen. Oaspeţii aveau avantaj liniştitor încă de la pauză, după golurile lui Cristoph Baumgartner şi Andrej Kramaric.

În minutul 35, Cristoph Baumgartner a fost protagonistul unei faze fabuloase create de echipa sa. Hoffenheim a avut o succesiune de pase în careul lui Bayern Leverkusen, totul culminând cu golul marcat de austriac. Baumgartner a marcat cu călcâiul, dintre doi adversari, fiind cu spatele la poarta adversă.

Scorul fusese deschis încă din primele minute ale partidei. Andrej Kramaric a marcat în minutul 9, iar ulterior, în repriza secundă, Georginio Rutter a stabilit scorul final în minutul 78, 0-3 pentru Hoffenheim, pe terenul celor de la Bayern Leverkusen.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și