Închide meniul

L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2024, 15:37

Reclamă
L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham

L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde

Van de Ven, ridiculizat în Newcastle - Tottenham / Captură Digi Sport

Micky van de Ven l-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în decurs de 35 de secunde. Fundaşul de 22 de ani, care a fost transferat de Tottenham de la Wolfsburg pentru 40 de milioane de euro, a fost ridiculizat în meciul cu Newcastle, din etapa a 33-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olandezul a fost titularizat de Ange Postecoglou pe St. James Park şi a avut o evoluţie de coşmar. În minutul 27 a primit cartonaş galben, iar la scurt timp distanţă s-a făcut de râs.

Micky van de Ven l-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde

Mai întâi, fudaşul lui Spurs a încercat să îl blocheze pe Alexander Isak. Adversarul său a intrat în careu, a făcut o schimbare de direcţie, moment în care Van de Ven a alunecat şi s-a prăbuşit la pământ. Suedezul l-a învins cu uşurinţă pe Vicario şi a deschis scorul.

Imediat după reluarea jocului, Newcastle a mai înscris un gol. Şi de această dată Micky van de Ven a fost în centrul atenţie. Gordon l-a driblat exact cum o făcuse Isak, cu 35 de secunde în urmă. Şi de această dată, fundaşul central a alunecat şi a rămas pe gazon.

VEZI AICI IMAGINI CU GOLURILE PRIMITE DE TOTTENHAM!

Reclamă

Cotat la 50 de milioane de euro, Van de Ven a făcut cuplu în centrul defensivei cu argentinianul Romero. Radu Drăguşin a fost lăsat pe bancă de antrenorul lui Spurs. După transferul în Premier League, românul a jucat din primul minut în două meciuri ale londonezilor.

Sfatul pe care i-l dă Gabi Tamaş lui Radu Drăguşin

Sfatul pe care i-l dă Gabi Tamaş lui Radu Drăguşin nu a întârziat să apară! Gabi Tamaş a jucat ani buni în Anglia şi cunoaşte bine fotbalul de acolo.

Este un jucător talentat, foarte bine tactic, după părerea mea trebuie să mai muncească la viteză. Sau, dacă nu poate să îmbunătățească viteza, să abordeze altfel fotbalul”, a declarat Gabi Tamaș pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că și-a dat și el seama după meciul Fulham, că m-am uitat, am văzut, este alt ritm de joc. Până te acomodezi, orice jucător nu poate de 100% din primul an, o spun pe propria răspundere, pentru că am fost acolo și am văzut ce se întâmplă, nu te împaci cu vremea, nu-ți place mâncarea, familiei nu-i place, prietenei, soției, copilului, sunt mai mulți factori.

Încet, încet trebuie să le depășești, să te acomodezi și să fii ca la tine acasă pentru a putea să dai tot. Adică îi mai trebuie un pic de acomodare, să vadă cum este fotbalul englez, pentru că este diferit de cel italian”, a mai declarat fostul fotbalist pentru sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și