Închide meniul

Sfatul pe care i-l dă Gabi Tamaş lui Radu Drăguşin! Ce ar trebui să facă fundaşul român: „Am fost acolo, am văzut ce se întâmplă”

Publicat: 3 aprilie 2024, 11:31

Reclamă
Sfatul pe care i-l dă Gabi Tamaş lui Radu Drăguşin! Ce ar trebui să facă fundaşul român: „Am fost acolo, am văzut ce se întâmplă

Sfatul pe care i-l dă Gabi Tamaş lui Radu Drăguşin! Ce ar trebui să facă fundaşul român

Radu Drăguşin, în timpul meciului Aston Villa - Tottenham / Profimedia

Sfatul pe care i-l dă Gabi Tamaş lui Radu Drăguşin nu a întârziat să apară! Gabi Tamaş a jucat ani buni în Anglia şi cunoaşte bine fotbalul de acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional i-a recomandat actualului internaţional român să îşi îmbunătăţească viteza.

Sfatul pe care i-l dă Gabi Tamaş lui Radu Drăguşin! Ce ar trebui să facă fundaşul român: „Am fost acolo, am văzut ce se întâmplă”

Este un jucător talentat, foarte bine tactic, după părerea mea trebuie să mai muncească la viteză. Sau, dacă nu poate să îmbunătățească viteza, să abordeze altfel fotbalul”, a declarat Gabi Tamaș pentru prosport.ro.

Cred că și-a dat și el seama după meciul Fulham, că m-am uitat, am văzut, este alt ritm de joc. Până te acomodezi, orice jucător nu poate de 100% din primul an, o spun pe propria răspundere, pentru că am fost acolo și am văzut ce se întâmplă, nu te împaci cu vremea, nu-ți place mâncarea, familiei nu-i place, prietenei, soției, copilului, sunt mai mulți factori.

Încet, încet trebuie să le depășești, să te acomodezi și să fii ca la tine acasă pentru a putea să dai tot. Adică îi mai trebuie un pic de acomodare, să vadă cum este fotbalul englez, pentru că este diferit de cel italian”, a mai declarat fostul fotbalist pentru sursa citată.

Reclamă

Radu Drăguşin nu a fost introdus deloc în teren în meciul West Ham – Tottenham 1-1. Micky van de Ven a revenit după accidentare şi a intrat din primul minut în centrul apărării, alături de Romero. Van de Ven şi Romero au rămas pe teren tot meciul, ambii primind cartonaşul galben.

Brennan Johnson a deschis scorul în minutul 5 pentru Spurs, dar „Ciocănarii” au egalat în minutul 19. Zouma a marcat pentru gazde. Tottenham se află pe locul 5 în Premier League, cu 57 de puncte. Pe locul 4, care asigură participarea în Liga Campionilor, se află Aston Villa. Aston Villa are 59 de puncte.

Radu Drăguşin, mesaj superb după ce a fost integralist în Tottenham – Luton 2-1

Radu Drăguşin a transmis un mesaj superb pe contul său de Instagram, după ce a fost integralist în Tottenham – Luton 2-1. Echipa fundaşului central român s-a impus în meciul din etapa cu numărul 30 din Premier League, după ce a fost nevoită să întoarcă scorul.

Reclamă 4 / 0/3

La miezul nopţii, la câteva ore după ce partida de pe Tottenham Hotspur Stadium s-a încheiat, Radu Drăguşin a postat un mesaj pe contul său de Instagram. Fundaşul român a fost extrem de încântat de victoria de pe teren propriu cu Luton şi a scris că toată munca sa a dat roade, după o perioadă în care a stat mai mult pe banca echipei lui Ange Postecoglou.

„Victorie pe terenul nostru în această seară! Sunt încântat să fac parte din această echipă extraordinară! Munca grea dă roade, iar meciul din această seară a fost dovada. Să continuăm să mergem înainte”, a scris Radu Drăguşin, pe contul său de Instagram.

Radu Drăguşin a ajuns la 6 apariţii în tricoul lui Tottenham în Premier League de când a fost transferat de echipa antrenată de Ange Postecoglou. În total, Drăguşin a adunat 229 de minute pentru Tottenham. Drăguşin e cotat de site-ul transfermarkt.com la 25 de milioane de euro. Aceasta este şi suma pe care gruparea din Premier League a plătit-o pentru a-l achiziţiona pe fundaşul naţionalei de la Genoa. Drăguşin era dorit şi de Bayern Munchen.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și