Închide meniul
NEWS ALERT

Liverpool a ajuns la un acord verbal cu noul antrenor! Sky Sports: „Contract pe trei ani cu succesorul lui Jurgen Klopp”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 12:30

Liverpool a ajuns la un acord verbal cu noul antrenor! Sky Sports: „Contract pe trei ani cu succesorul lui Jurgen Klopp

Liverpool a ajuns la un acord verbal cu noul antrenor

Jurgen Klopp, în timpul unui meci al lui Liverpool / Profimediaimages

Liverpool a ajuns la un acord verbal cu noul antrenor. Jurnaliştii de la Sky Sports au făcut anunţul momentului în fotbalul mondial. Ruben Amorim ar urma să ajungă pe Anfield, la vară, în locul lui Jurgen Klopp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruben Amorim este aproape de a câştiga titlul cu Sporting Lisabona în Liga Portugal, competiţie care se vede în direct în AntenaPLAY. Tehnicianul în vârstă de 39 de ani are rezultate de senzaţie, în acest sezon, pe banca alb-verzilor.

Liverpool a ajuns la un acord verbal cu noul antrenor

Managerul Sporting Lisabona, Ruben Amorim, a ajuns la un acord verbal de principiu cu Liverpool.

Se spune că antrenorul de 39 de ani a discutat despre un contract pe o perioadă de trei ani pentru a deveni succesorul lui Jurgen Klopp. Sky Germania anunţat că urmează să fie încheiat un acord între cele două cluburi„, a fost anunţul făcut de Sky Sports.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Sky Sports (@skysports)

Sporting tocmai a câştigat derby-ul cu Benfica, scor 2-1, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. „Leii” au ajuns la 14 meciuri la rând fără eşec în campionat. 13 dintre acestea au fost victorii.

Ca jucător, Amorim a câştigat trei titluri cu Benfica, o Cupă a Portugaliei şi cinci Cupe ale Ligii Portugaliei. Din postura de antrenor, a cucerit 3 trofee cu Sporting: un titlu şi două Cupe ale Ligii.

Reclamă 4 / 0/3

Şefii lui Liverpool l-au vrut pe Xabi Alonso, dar antrenorul liderului din Bundesliga a decis să continue pe banca lui Bayer Leverkusen.

Un fost campion din Premier League, șocat de decizia lui Xabi Alonso de a refuza Liverpool

Fostul internațional Paul Merson, care a câștigat de 2 ori Premier League-ul cu Arsenal, a dezvăluit că a fost șocat atunci când a auzit că Xabi va rămâne la Leverkusen.

Acesta este de părere că Alonso a avut pe masă oferte de la două dintre cele mai bune cluburi din lume, Liverpool și Bayern, și că ar fi trebuit să plece de la Leverkusen, cât timp se află în „centrul atenției”.

Trebuie să profiți atunci când soarele strălucește deasupra ta, atunci când ești antrenor. Vorbim despre două dintre cele mai importante cluburi din lunea fotbalului (n.r. Liverpool și Bayern Munchen).

O astfel de ocazie poate să nu mai apară. Nu cred că Leverkusen va câștiga titlul și în sezonul viitor. Cred că Bayern își va reveni și va continua ce a făcut în ultimii 10 ani.

Chiar am fost șocat! Înțeleg că este, probabil, fericit cu ceea ce face, a făcut o treabă foarte bună și a fost lăudat pe drept. Totuși, aceste lucruri se întâmplă doar o singură dată.

Sper doar să nu regrete. Știu cum este să fii antrenor. Într-un final, toată lumea este dată afară! Dar Bayern și Liverpool sunt cele mai importante posturi!”, a spus fostul internațional pentru Sky Sports, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și