Închide meniul

Liverpool doboară recordul în Premier League! „Cormoranii” au oferit 127 de milioane de euro pentru Moises Caicedo

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 august 2023, 9:53

Liverpool doboară recordul în Premier League! „Cormoranii au oferit 127 de milioane de euro pentru Moises Caicedo

Liverpool doboară recordul în Premier League

Moises Caicedo şi Harvey Elliott, în Brighton - Liverpool / Profimedia

Liverpool doboară recordul în Premier League! Echipa de pe Anfield a făcut o ofertă de 127 de milioane de euro pentru Moises Caicedo, mijlocaşul de 21 de ani al celor de la Brighton. Dorit insistent şi de Chelsea, Liverpool a câştigat duelul cu trupa de pe Stamford Bridge, după ce a oferit 11,5 milioane de euro în plus faţă de formaţia patronată de americanul Todd Boehly.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moises Caicedo a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Brighton sezonul trecut, atunci când echipa din sudul Angliei a reuşit să încheie pe locul 6 în Premier League, deasupra unor formaţii cu pretenţii precum Tottenham sau Chelsea.

Liverpool doboară recordul în Premier League! „Cormoranii” au pregătit 127 de milioane de euro pentru un transfer surpriză

Fanii lui Liverpool răsuflă uşuraţi. Fabrizio Romano şi David Ornstein au anunţat că formaţia de pe Anfield a câştigat duelul cu Chelsea pentru transferul lui Moises Caicedo de la Brighton.

„Cormoranii” vor plăti 127 de milioane de euro şi vor stabili un nou record în ceea ce priveşte transferurile din Premier League. Vechiul record era stabilit chiar de Chelsea în această iarnă, atunci când l-a transferat pe Enzo Fernandez de la Benfica pentru 121 de milioane de euro.

Reclamă

Caicedo era una dintre ţintele lui Chelsea, dar Liverpool a venit cu o ofertă mai mare. Londonezii erau dispuşi să plătească 115 milioane de euro pentru mijlocaşul de 21 de ani din Ecuador. În cursul zilei de vineri, Liverpool va încheia negocierile şi cu Caicedo, o formalitate potrivit celor doi jurnalişti menţionaţi mai sus. Tot vineri, Caicedo are programată vizita medicală, iar dacă totul va merge cum trebuie, va deveni jucătorul „cormoranilor” chiar azi.

Brighton a făcut o afacere „de milioane” cu Moises Caicedo

Moises Caicedo a ajuns la Brighton la începutului anului 2021, atunci când englezii au plătit 5 milioane de euro pentru a îl aduce de la Independiente. El a fost împtumutat jumătate de sezon la Beerschot, în Belgia, după care a devenit jucător de bază atât sub comanda lui Graham Potter, cât şi sub comanda lui Roberto De Zerbi.

Mai mult, Caicedo se va reîntâlni pe Anfield cu Alexis Mac Allister, fostul său coechipier de la Brighton. Campionul mondial cu Argentina s-a transferat tot în această vară la Liverpool. Alături de Szoboszlai, Jurgen Klopp speră ca aceste mutări să fie suficiente în ceea ce priveşte linia de mijloc pentru ca Liverpool să se lupte din nou pentru titlul din Premier League, mai ales după ce s-a despărţit la finalul sezonului trecut de jucători precum Jordan Henderson, Fabinho, James Milner, Naby Keita sau Alex Oxlade-Chamberlain.

Reclamă 4 / 0/3

Caicedo, care este cotat la 75 de milioane de euro pe transfermarkt.com, a evoluat în 53 de partide pentru Brighton. El a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase de gol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și