Închide meniul

Liverpool l-a prezentat pe Wataru Endo! Reacţia lui Jurgen Klopp şi ce a spus despre Caicedo şi Lavia

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 august 2023, 17:56

Liverpool l-a prezentat pe Wataru Endo! Reacţia lui Jurgen Klopp şi ce a spus despre Caicedo şi Lavia

Liverpool l-a prezentat pe Wataru Endo

Wataru Endo, noul jucător al lui Liverpool / Twitter Liverpool

Liverpool l-a prezentat pe Wataru Endo! „Cormoranii” au finalizat transferul internaţionalului japonez de 30 de ani, care s-a înţeles cu echipa de pe Anfield pentru un contract valabil pe mai multe sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru transferul lui Wataru Endo de la Stuttgart, Liverpool a plătit aproximativ 22 de milioane de euro, o sumă mult mai mică decât sumele de transfer pe care le-ar fi plătit dacă Moises Caicedo şi Romeo Lavia ar fi acceptat ofertele echipei de pe Anfield.

Liverpool l-a prezentat pe Wataru Endo! Reacţia lui Jurgen Klopp şi ce a spus despre Caicedo şi Lavia

Liverpool a completat linia de mijloc cu japonezul Wataru Endo, în vârstă de 30 de ani. După sosirile lui Alexis Mac Allister şi Dominik Szoboszlai din această vară, „cormoranii” au plătit aproximativ 22 de milioane pentru a îl aduce pe japonez de la Stuttgart, acolo unde a evoluat în ultimele patru sezoane.

„Sunt foarte fericit şi încântat să fiu la un club mare, aşa cum este Liverpool. E un sentiment extraordinar şi era visul meu. Mereu am visat să joc în Premier League, la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. E un vis devenit realitate”, a declarat Endo, potrivit liverpoolfc.com.

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a vorbit şi el despre cel mai recent transfer al echipei sale: „Sunt foarte fericit. Wataru este un jucător foarte bun. Ştiu cum funcţionează lucrurile în lumea fotbalului, dar trebuie să fiţi atenţi la el, pentru că el chiar este un jucător bun”.

Reclamă

Jurgen Klopp, despre ratarea transferurilor lui Caicedo şi Lavia: „Nu cred că are legătură cu Liverpool”

Ultimele zile au fost o adevărată provocare pentru Liverpool, după ce echipa de pe Anfield a fost refuzată de Moises Caicedo şi Romeo Lavia. „Cormoranii” bătuseră palma cu oficialii lui Brighton, respectiv Southampton, dar cei doi jucători au refuzat ofertele echipei de pe Anfield, preferând să meargă la Chelsea.

Echipa de pe Stamford Bridge a câştigat cele două dueluri cu Liverpool, iar Jurgen Klopp, antrenorul „cormoranilor”, a fost întrebat la conferinţa de presă premergătoare duelului din etapa a doua din Premier League cu Bournemouth dacă simte că e mult mai dificil în ultima perioadă să convingă jucătorii să semneze cu echipa pe care o antrenează.

Germanul nu crede că acest lucru are legătură cu Liverpool şi a declarat că totul este mult mai dificil, în condiţiile în care unele cluburi au fonduri nelimitate.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că are legătură cu Liverpool. Totul este mai dificil. Sunt multe lucruri dificile, iar unele cluburi au o altă abordare. Cumva, asta funcţionează. Pentru un club normal, e dificil să ţii pasul. Asta nu e problema mea, pur şi simplu asta e situaţia. În plus, Arabia Saudită a îngreunat situaţia. China a încercat, Statele Unite încearcă în continuare. Fondurile nelimitate sunt o problemă. Ar fi grozav dacă cineva ar găsi o soluţie.

A devenit mai dificil, dar nu să convingi jucătorii să vină la Liverpool. Trebuie să fii sigur că îi alegi pe cei potriviţi. Sunt foarte fericit cu perioada noastră de transferuri în acest moment. Ne vom uita în continuare, dar vom încerca să lăum cele mai bune bune decizii şi nu vom folosi bani sau orice altceva drept scuză. Facem lucrurile în felul nostru şi suntem pregătiţi să ne luptăm.

Nu e nimic de spus (n.r. despre Caicedo şi Lavia). Aşa este perioada de mercato. Uneori funcţionează, uneori nu”, a mai spus Jurgen Klopp.

Liverpool a remizat în prima etapă a noului sezon din Premier League. Echipa lui Jurgen Klopp a încheiat la egalitate meciul de pe Stamford Bridge, scor 1-1, cu Chelsea. Sâmbătă, „cormoranii” vor evolua în primul meci al sezonului pe Anfield, când vor primi vizita lui Bournemouth, echipă pe care au învins-o cu 9-0 în urmă cu un an, în disputa de pe teren propriu, dar cu care au pierdut în deplasare, scor 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și