Închide meniul

Liverpool pierde un nou duel cu Chelsea! Al doilea jucător după Caicedo care îi refuză pe „cormorani” pentru a merge la Londra

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 21:03

Liverpool pierde un nou duel cu Chelsea! Al doilea jucător după Caicedo care îi refuză pe „cormorani pentru a merge la Londra

Liverpool pierde un nou duel cu Chelsea

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool / Profimedia

Liverpool pierde un nou duel cu Chelsea! Romeo Lavia, una dintre ţintele „cormoranilor” din această vară, nu va mai ajunge pe Anfield. Liverpool şi Southampton bătuseră palma în privinţa transferului, dar Lavia vrea să meargă doar la Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia de pe Stamford Bridge a câştigat un nou duel Liverpool, după ce l-au adus şi pe Moises Caicedo de la Brighton. La fel ca în cazul lui Lavia, Liverpool se înţelesese cu Brighton pentru transferul ecuadorianului, dar acesta a preferat echipa antrenată de Mauricio Pochettino.

Liverpool pierde un nou duel cu Chelsea! Al doilea jucător după Caicedo care îi refuză pe „cormorani” pentru a merge la Londra

Chelsea şi Liverpool s-au întâlnit în prima etapă a noului sezon din Premier League şi au încheiat la egalitate, scor 1-1. Chiar şi în aceste condiţii, echipa londoneză se poate lăuda cu faptul că a învins-o de două ori pe Liverpool pe piaţa transferurilor, în decurs de câteva zile.

După ce l-a adus pe Moises Caicedo, jucător prezentat în cursul zilei de luni, Chelsea este foarte aproape de a îl aduce şi pe Romeo Lavia. Mijlocaşul celor de la Southampton se afla de săptămâni bune pe lista lui Liverpool, care bătuse palma cu „sfinţii”. La fel ca în cazul lui Caicedo, dorinţa jucătorului a fost alta, aşa cum a anunţat jurnalistul David Ornstein.

Reclamă

Potrivit acestuia, Chelsea şi Southampton urmează să stabilească ultimele detalii legate de transferul lui Lavia, iar lodnonezii sunt convinşi că totul va fi încheiat în cursul zilei de marţi. Este de aşteptat ca suma de transfer plătită de Chelsea să fie în jur de 58 de milioane de euro plus bonusuri.

Southampton reuşeşte o afacere foarte bună cu transferul lui Lavia. El a ajuns în urmă cu un an pe St. Mary’s Stadium de la Manchester City, în schimbul a 12 milioane de euro.

Dacă pentru Romeo Lavia, Chelsea va plăti 58 de milioane de euro, pentru Moises Caicedo a plătit 133 de milioane de euro, doborând recordul celui mai scump transfer din istoria Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Moises Caicedo a semnat cu Chelsea

Moises Caicedo a semnat cu Chelsea! Mijlocaşul ecuadorian a fost prezentat de formaţia de pe Stamford Bridge în cursul zilei de luni, la scurt timp după ce a efectuat vizita medicală:

„Sunt foarte fericit să ajung la Chelsea! Sunt încântat să ajung aici, la acest club mare. Nu a trebuit să mă gândesc de două ori când Chelsea m-a sunat.

Pur şi simplu am ştiut că vreau să semnez cu acest club. Este un vis devenit realitate”, a declarat Moises Caicedo, la prezentarea oficială la Chelsea.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și