Închide meniul

Manchester United, „distrusă” în presa din Anglia după eliminarea din Champions League: „Disperat de mediocră!”

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2023, 12:25

Reclamă
Manchester United, distrusă” în presa din Anglia după eliminarea din Champions League: Disperat de mediocră!”

Manchester United, „distrusă” în presa din Anglia după eliminarea din Champions League

Jucătorii lui Manchester United, la finalul unui meci/ Profimedia

Manchester United a fost „distrusă” în presa din Anglia, după eliminarea din Champions League. Englezii nu au avut milă de trupa lui Erik ten Hag, și au criticat-o în termeni duri. Și fostele legende ale clubului de pe Old Trafford și-au exprimat nemulțumirea cu privire la rezultatele înregistrate în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United a încheiat grupa din Champions League pe ultimul loc, după Bayern, Copenhaga și Galatasaray. În ultima etapă, „diavolii” au fost învinși de bavarezi cu 1-0.

Manchester United, „distrusă” în presa din Anglia după eliminarea din Champions League

Englezii de la Daily Mail au notat că Manchester United a avut o prestație extrem de mediocră în acest sezon european. Aceștia susțin că trupa lui Erik den Hag nu își merita un eventual loc între echipe precum Manchester City sau Real Madrid, calificate în optimile Champions League.

O performanță anemică, neinspirată și disperat de mediocră! Cei de la Man United au aflat un adevăr dur în această seară: nu au loc în această competiție. Nu sunt suficient de buni pentru a concura cu Bayern Munchen, Manchester City, Real Madrid, Inter sau orice altă echipă care se va califica în fazele eliminatorii din Champions League”, au notat englezii de la Daily Mail.

De asemenea, Paul Scholes, fostul jucător al lui Manchester United, a subliniat că Bayern Munchen a prestat un joc modest, însă chiar și așa s-a impus cu 1-0.

Reclamă

„Bayern mai avea trei-patru trepte de accelerat. Dacă ar fi vrut să facă mai mult, ar fi putut să o facă. Cred că, mai presus de toate , aceasta este o performanță îngrijorătoare pentru United”, a declarat Paul Scholes.

Și Rio Ferdinand a oferit declarații despre prestațiile lui Manchester United, din acest sezon de Champions League: „Să marchezi de 3 ori în toate meciurile din deplasare și să nu iei puncte este ceva criminal. Primești ceea ce meriți dacă nu ești în stare să închizi meciurile când ai ocazia”, a declarat fostul internațional englez.

Manchester United, bornă negativă incredibilă după eliminarea din Champions League

Manchester United a atins o bornă negativă incredibilă, după eliminarea din Champions League. „Diavolii” au avut un sezon dezastruos în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa, și au intrat în „istoria neagră” a competiției. În ciuda acestui fapt, Erik ten Hag a avut o reacție surprinzătoare la finalul partidei pierdute cu Bayern.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern a învins-o la limită pe Manchester United, pe Old Trafford. Kingsley Coman a marcat unicul gol al meciului, iar reușita a consemnat o bornă negativă pentru „diavoli”.

Concret, Manchester United este echipa din Premier League cu cele mai multe goluri încasate în istorie, în faza grupelor de Champions League, conform OptaJoe. Trupa lui Erik ten Hag a încasat nu mai puțin de 15 goluri, în cele șase meciuri bifate în grupă.

La finalul duelului cu Bayern, Erik ten Hag a avut o reacție surprinzătoare. În ciuda faptului că echipa sa a părăsit competiția într-un mod rușinos, managerul olandez a declarat că Manchester United a prestat un joc solid în duelul cu Bayern Munchen.

„Am făcut greșeli. Multe greșeli individuale din partea jucătorilor. În final, nu am fost suficient de buni. În această seară, prestația echipei a fost foarte bună. Nu am meritat să pierdem, dar am pierdut acest joc.

Vrem să fim mai constanți. Trebuie să îmbunătățesc echipa, trebuie să îi ghidez, iar jucătorii trebuie să fie mai responsabili”, a declarat Erik ten Hag.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și