Închide meniul

Moises Caicedo a refuzat oferta lui Liverpool! Cel mai scump transfer din istoria Premier League a picat

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 august 2023, 15:29

Moises Caicedo a refuzat oferta lui Liverpool! Cel mai scump transfer din istoria Premier League a picat

Moises Caicedo a refuzat oferta lui Liverpool

Moises Caicedo / Profimedia

Moises Caicedo a refuzat oferta lui Liverpool! Mijlocaşul lui Brighton a anunţat conducerea clubului de pe Anfield că nu acceptă oferta şi că vrea să meargă la Chelsea, formaţie cu care avea un acord verbal încă din luna mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool bătuse balma cu Brighton în privinţa transferului lui Caicedo, pentru 127 de milioane de euro. „Cormoranii” au venit cu o ofertă mai bună decât cea a lui Chelsea, singurul lucru care rămăsese fiind acela de a se înţelege cu jucătorul. Acum, formaţia londoneză pregăteşte o nouă ofertă pentru mijlocaşul de 21 de ani din Ecuador şi speră să ajungă la o înţelegere cu conducerea lui Brighton.

Moises Caicedo a refuzat oferta lui Liverpool! Cel mai scump transfer din istoria Premier League a picat

Noaptea trecută, oficialii lui Brighton şi Liverpool au bătut palma în privinţa sumei de transfer a lui Moises Caicedo. „Cormoranii” erau dispuşi să plătească suma de 127 de milioane de euro pentru mijlocaşul de 21 de ani, ceea ce l-ar fi transformat în cel mai scump transfer din istoria Premier League.

Liverpool mai trebuia să se înţeleagă şi cu jucătorul, lucru considerat doar o formalitate în această dimineaţă. Cu toate acestea, potrivit lui Fabrizio Romano, Caicedo i-a informat pe cei din conducerea lui Liverpool că nu va accepta oferta. El vrea să se ţină de cuvânt şi să meargă la Chelsea, formaţie cu care s-a înţeles încă din luna mai.

Reclamă

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, confirmase vineri dimineaţă faptul că cele două cluburi s-au înţeles în privinţa sumei de transfer. Cu toate acestea, tehnicianul german a dat de înţeles că nu s-a ajuns la o înţelegere şi cu mijlocaşul lui Brighton:

„Pot să confirm că s-a ajuns la o înţelegere între cele două cluburi. Nu ştiu exact ce înseamnă asta, vom vedea”, spunea Jurgen Klopp la conferinţa de presă premergătoare partidei de duminică cu Chelsea, din prima etapă a noului sezon din Premier League, potrivit telegraph.co.uk.

Brighton l-a cumpărat pe Moises Caicedo cu 5 milioane de euro

Moises Caicedo a ajuns la Brighton la începutului anului 2021, atunci când englezii au plătit 5 milioane de euro pentru a îl aduce de la Independiente. El a fost împrumutat jumătate de sezon la Beerschot, în Belgia, după care a devenit jucător de bază atât sub comanda lui Graham Potter, cât şi sub comanda lui Roberto De Zerbi.

Reclamă 4 / 0/3

Caicedo se putea reîntâlni pe Anfield cu Alexis Mac Allister, fostul său coechipier de la Brighton. Campionul mondial cu Argentina s-a transferat tot în această vară la Liverpool. Alături de Szoboszlai, Jurgen Klopp spera ca aceste mutări să fie suficiente în ceea ce priveşte linia de mijloc pentru ca Liverpool să se lupte din nou pentru titlul din Premier League, mai ales după ce s-a despărţit la finalul sezonului trecut de jucători precum Jordan Henderson, Fabinho, James Milner, Naby Keita sau Alex Oxlade-Chamberlain.

Caicedo, care este cotat la 75 de milioane de euro pe transfermarkt.com, a evoluat în 53 de partide pentru Brighton. El a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase de gol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și