Închide meniul

Liverpool, victorie fabuloasă cu Newcastle! Darwin Nunez a reuşit dubla pe final şi „cormoranii” s-au impus în 10 oameni

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 27 august 2023, 21:16

Liverpool, victorie fabuloasă cu Newcastle! Darwin Nunez a reuşit dubla pe final şi „cormoranii s-au impus în 10 oameni

Liverpool, victorie fabuloasă cu Newcastle

Darwin Nunez a realizat "dubla" în Newcastle - Liverpool / Profimedia

Liverpool, victorie fabuloasă cu Newcastle! Echipa lui Jurgen Klopp a plecat cu toate cele trei puncte de pe St. James’ Park, după ce s-a impus cu 2-1, într-un meci în care a jucat mai bine de o oră în inferioritate numerică, după cartonaşul roşu primit de Virgil Van Dijk în minutul 28.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi în aceste condiţii, Darwin Nunez a marcat două goluri pe final şi a adus o victorie nesperată pentru echipa antrenată de Jurgen Klopp.

Liverpool, victorie fabuloasă cu Newcastle! Darwin Nunez a reuşit dubla pe final şi „cormoranii” s-au impus în 10 oameni

Lucrurile nu au început bine pentru Liverpool. În minutul 25, Anthony Gordon, fostul jucător al rivalei din oraş, Everton, a deschis scorul după o eroare care i-a avut în prim-plan pe Mohamed Salah şi Trent Alexander-Arnold.

Situaţia a devenit şi mai complicată în mintuul 28, atunci când Virgil Van Dijk a văzut roşu direct pentru un fault asupra lui Alexander Isak. Căpitanul lui Liverpool l-a faultat pe atacantul suedez la marginea careului, într-un moment în care acesta ar fi rămas singur cu Alisson.

Cu toate acestea, Liverpool nu a cedat. „Cormoranii” au rezistat în 10 oameni şi au reuşit să dea lovitura pe final. Introdus de Jurgen Klopp în minutul 77, după ce l-a înlocuit pe Alexis Mac Allister, Darwin Nunez a restabilit egalitatea în minutul 81. În al treilea minut de prelungiri, atacantul uruguayan a marcat golul unei victorii nesperate a trupei lui Jurgen Klopp.

Reclamă

Astfel, „cormoranii” ajung la 7 punce în Premier League, în timp ce Newcastle a ajuns la două înfrângeri consecutive, cu Manchester City şi Liverpool, după victoria din prima etapă cu Aston Villa, scor 5-1.

Pentru Liverpool urmează duelul de pe Anfield de etapa viitoare cu Aston Villa, în timp ce Newcastle va juca în deplasare, pe terenul lui Brighton.

Darwin Nunez, a treia „dublă” pentru Liverpool

Darwin Nunez a marcat în partida cu Newcastle primele goluri din acest sezon din Premier League. Atacantul adus vara trecută de la Benfica pentru 75 de milioane de euro + 25 de milioane de euro sub formă de bonusuri a avut parte de suişuri şi coborâşuri pe Anfield, dar duminică seară a demonstrat de ce a fost cel mai scump jucâtor vândut de Benfica în urmă cu un an.

Reclamă 4 / 0/3

El se află la a treia „dublă” în tricoul lui Liverpool, după ce a mai reuşit acest lucru în meciurile cu Southampton (3-1) şi Manchester United (7-0), ultimul în luna martie a acestui an.

În acest sezon, Darwin Nunez nu a fost titular la Liverpool, el fiind introdus de fiecare dată după pauză, atât cu Newcastle, cât şi în precedentele două întâlniri cu Chelsea şi Bournemouth.

În 45 de meciuri pentru „cormorani”, Darwin Nunez a marcat 17 goluri şi a oferit 4 pase de gol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
Vezi toate știrile
Citește și