Închide meniul

Locul ocupat de Radu Drăguşin în topul celor mai scumpe transferuri ale iernii! Cine se află pe prima poziţie

Bogdan Stănescu Publicat: 16 ianuarie 2024, 9:47

Reclamă
Locul ocupat de Radu Drăguşin în topul celor mai scumpe transferuri ale iernii! Cine se află pe prima poziţie

Everton - Tottenham LIVE SCORE

Radu Drăguşin, în timpul partidei dintre Manchester United şi Tottenham / Profimedia

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham Hotspur a fost intens mediatizat. Iată locul ocupat de Radu Drăguşin în topul celor mai scumpe transferuri ale iernii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trecerea lui Drăguşin la Spurs se află pe poziţia a doua în clasamentul celor mai scumpe mutări din acest mercato.

Locul ocupat de Radu Drăguşin în topul celor mai scumpe transferuri ale iernii

Prima poziţie în acest clasament e ocupată de Vitor Roque, atacantul brazilian transferat de FC Barcelona în această iarnă de la Athletico Paranaense.

În vârstă de doar 18 ani, Vitor Roque a debutat deja pentru naţionala mare a Braziliei. Steaua în devenire a fotbalului mondial a debutat şi pentru FC Barcelona, în Cupa Regelui, în meciul UD Barbastro – Barcelona 2-3.

Roque a intrat pe teren în minutul 64 în locul lui Raphinha, dar nu a reuşit să înscrie la debut.

Reclamă

Drăguşin îl urmează imediat pe Roque în topul celor mai scumpe transferuri din acest mercato, cu suma de 25 de milioane de euro, la care se adaugă bonusuri. Pe 3 este Eljif Elmas, cumpărat de RB Leipzig de la Napoli pentru 24 de milioane de euro.

Gică Hagi l-a sunat pe Florin Manea imediat după transferul lui Radu Drăgușin. „Regele” l-a emoționat pe impresar până la lacrimi

Gică Hagi l-a sunat pe Florin Manea imediat după transferul lui Radu Drăgușin. Chiar impresarul fundașului de la echipa națională a dezvăluit ce a discutat cu „Regele”.

Odată cu mutarea la Spurs, Radu Drăgușin a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie. Acesta a fost cumpărat de la Genoa, în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, la care se mai adaugă bonusuri, în valoare de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Manea a dezvăluit faptul că Hagi l-a sunat pentru a-l felicita, după transferul lui Radu Drăgușin în Premier League. De asemenea, impresarul fundașului a menționat faptul că apelul „Regelui” l-a emoționat până la lacrimi.

”M-a sunat Gică Hagi să ne felicite pentru transfer și a zis să aibă curaj, pentru că e bun. Din acest motiv a ajuns acolo, nu întâmplător.

Să ne reprezinte cu mândrie. E ca băiatul meu, face parte din familia mea. Îți dai seama că și mie mi-au dat lacrimile”, a spus Florin Manea, potrivit sport.ro.

Nu doar Florin Manea a reușit să realizeze un transfer în Premier League. Tot în campionatul britanic a plecat și Adrian Mazilu, de la echipa lui Gică Hagi. Acesta a semnat cu Brighton, dar, momentan nu se află în planurile echipei mari.

Florin Manea are încredere în Radu Drăgușin, după debutul la Tottenham

Florin Manea are încredere în Radu Drăgușin, după debutul la Tottenham. Impresarul celui mai scump fotbalist din istoria României a vorbit despre prestația acestuia, din partida cu Manchester United.

Fundașul echipei naționale a debutat la Spurs în partida cu „diavolii” lui Erik ten Hag, care s-a încheiat cu scorul de 2-2. După prestația din acea partidă, Drăgușin a primit nota de 6,7, din partea specialiștilor de la sofascore.ro.

Impresarul fundașului este de părere că acesta se va impune fără probleme în lotul lui Tottenham. Florin Manea a dezvăluit faptul că Radu Drăgușin are tot timpul pentru a reuși să își câștige postul de titular, având în vedere că are un contract valabil pe 6 ani și jumătate cu gruparea londoneză.

Reclamă

„Am fost foarte bucuros pentru el și cred că se va impune în curând. Normal trebuie să lupte pentru locul lui, dar are timp, are contract pe șase ani și jumătate.

la cum îl simt eu pe Radu, la un moment dat se va impune. Am simțit, asa, că parcă toată România era în spatele lui”, a spus Florin Manea, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și