Închide meniul

Lovitură teribilă pentru Guardiola. Rodri, OUT pentru tot sezonul după accidentarea teribilă din meciul cu Arsenal

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 septembrie 2024, 19:07

Reclamă
Lovitură teribilă pentru Guardiola. Rodri, OUT pentru tot sezonul după accidentarea teribilă din meciul cu Arsenal

Lovitură teribilă pentru Guardiola. Rodri, OUT pentru tot sezonul după accidentarea teribilă din meciul cu Arsenal

Profimedia

Lovitură teribilă pentru Guardiola după ce a aflat că Rodri va fi OUT pentru tot sezonul după accidentarea teribilă din meciul cu Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul celor de la Manchester City s-a accidentat în prima repriză a derby-ului cu Arsenal, iar verdictul a fost unul cumplit.

Lovitură teribilă pentru Guardiola – Rodri, OUT pentru tot sezonul după accidentarea teribilă din meciul cu Arsenal

Astfel, Rodri a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate, lucru ce înseamnă că nu va mai juca în acest sezon, anunţă ESPN. Rodri a fost înlocuit în minutul 21 cu Kovacic. Manchester City şi Arsenal au terminat la egalitate, scor 2-2.

Rodri a fost unul dintre fotbaliştii care au criticat numărul mare de meciuri pe care un jucător trebuie să le joace într-un sezon.

Spaniolul, care a câştigat Campionatul European în iulie şi a jucat aproximativ 60 de meciuri în sezonul trecut, se teme de ceea ce urmează, între noua Ligă a Campionilor şi Cupa Mondială a Cluburilor din vara viitoare. ”Dacă întrebi orice jucător, îţi va spune, este o părere generală printre jucători, nu este doar părerea lui Rodri”, a spus el. ”Dacă va continua aşa, la un moment dat nu vom avea de ales decât să intrăm în grevă”, a subliniat el.

Reclamă
Reclamă

Pentru Rodri, un jucător nu poate juca „60 sau 70 de meciuri. Între 40 şi 50 de meciuri, un jucător poate juca la cel mai înalt nivel. După aceea, scade, pentru că nu este posibil să îţi menţii nivelul fizic. Trebuie să avem grijă de noi, noi suntem personajele principale în acest sport, sau în această afacere, cum vreţi să-i spuneţi”.

Erling Haaland a ajuns la 100 de goluri pentru Manchester City

Erling Haaland a ajuns la 100 de goluri pentru Manchester City, după ce a marcat în meciul cu Arsenal! Atacantul din Norvegia a făcut spectacol în prima repriză a duelului din Premier League și a doborât o nouă bornă impresionantă. Erling Haaland a deschis scorul în duelul Manchester City – Arsenal, în minutul 9. Atacantul a primit o pasă excelentă de la Savinho și l-a învins, fără probleme, pe Raya.

După această reușită, norvegianul a ajuns la borna de 100 de goluri marcate pentru Manchester City, în toate competițiile. Pentru a atinge acest număr, Haaland a avut nevoie doar de 105 meciuri în tricoul echipei lui Pep Guardiola.

Reclamă

Erling Haaland a ajuns la Manchester City în vara anului 2022, de la Borussia Dortmund, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și