Închide meniul

Manchester City a anunţat transferul lui Manuel Akanji, de la Borussia Dortmund

Dan Roșu Publicat: 1 septembrie 2022, 12:37

Reclamă
Manchester City a anunţat transferul lui Manuel Akanji, de la Borussia Dortmund

Manchester City a anunţat transferul lui Manuel Akanji, de la Borussia Dortmund

Manuel Akanji, prezentat la Manchester City / Twitter Manchester City

Manchester City a anunţat transferul lui Manuel Akanji, de la Borussia Dortmund. Fundaşul de 27 de ani a semnat un contract valabil pe cinci sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Pep Guardiola plăteşte 17.5 milioane de euro, plus alte două milioane de euro variabile. Suma este considerată mică, ţinând cont că jucătorul este cotat la 30 de milioane de euro.

Manchester City a anunţat transferul lui Manuel Akanji, de la Borussia Dortmund

Motivul pe care Dortmund a acceptat oferta a fost legat de faptul că elveţianul intra în ultimul an de contract şi clubul risca să îl piardă gratis. El este al cincilea transfer al verii pentru Pep Guardiola, după Stefan Ortega Moreno, Kalvin Phillips, Sergio Gomez şi Erling Haaland, la care se adaugă împrumutul lui Julian Alvarez, de la River Plate.

„Sunt încântat să fiu aici şi de-abia aştept să încep să joc în Premier League. City a fost una dintre cele mai bune echipe din Europa în ultimele sezoane şi joacă un fotbal complet. Clubul luptă pentru trofee în fiecare an, aşa că venirea mea aici e pasul cel mai bun pentru cariera mea”, a spus Akanji, la prezentarea la City.

Erling Haaland, prestație „extraterestră” în Manchester City – Nottingham

Erling Haaland a reușit un hat-trick în Manchester City – Nottingham Forest 6-0. Este al doilea meci consecutiv în care superstarul norvegian are o prestație „extraterestră” în Premier League.

Reclamă

Erling Haaland a avut nevoie de doar 26 de minute pentru a reuși un nou hat-trick de senzație. Prima reușită a venit în minutul 12, a doua în minutul 23, iar a treia în minutul 38.

Atacantul norvegian a ajuns la 9 goluri în primele cinci meciuri din Premier League. I-a depășit deja pe Mick Quinn și Sergio Aguero. De remarcat este faptul că Erling Haaland are deja 2 hat-trick-uri în Premier League, la fel ca Sadio Mane, Son Heung-Min, Eden Hazard și Gareth Bale.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și