Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland, prestație „extraterestră” în Manchester City – Nottingham! A reușit al doilea hat-trick consecutiv și l-a depășit pe legendarul Sergio Aguero

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2022, 22:39

Erling Haaland, prestație „extraterestră în Manchester City – Nottingham! A reușit al doilea hat-trick consecutiv și l-a depășit pe legendarul Sergio Aguero

Erling Haaland a deschis scorul în Manchester City - Liverpool

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Erling Haaland a reușit un hat-trick în Manchester City – Nottingham Forest. Este al doilea meci consecutiv în care superstarul norvegian are o prestație „extraterestră” în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland nu poate fi oprit în Premier League. A ”demolat-o” și pe Nottingham Forest, după ce a făcut același lucru și cu Crystal Palace.

Erling Haaland, hat-trick în Manchester City – Nottingham Forest

Erling Haaland a avut nevoie de doar 26 de minute pentru a reuși un nou hat-trick de senzație. Prima reușită a venit în minutul 12, a doua în minutul 23, iar a treia în minutul 38.

VEZI AICI PRIMUL GOL AL LUI ERLING HAALAND

VEZI AICI AL DOILEA GOL AL LUI ERLING HAALAND

Reclamă

VEZI AICI AL TREILEA GOL AL LUI ERLING HAALAND

Atacantul norvegian a ajuns la 9 goluri în primele cinci meciuri din Premier League. I-a depășit deja pe Mick Quinn și Sergio Aguero.

Reclamă 4 / 0/3

De remarcat este faptul că Erling Haaland are deja 2 hat-trick-uri în Premier League, la fel ca Sadio Mane, Son Heung-Min, Eden Hazard și Gareth Bale.

Erling Haaland hat-trick și în Manchester City – Crystal Palace 4-2

Erling Haaland a reuşit un hat-trick de senzaţie și în Manchester City – Crystal Palace 4-2. Superstarul norvegian şi-a ajutat echipa să revină de la 1-2 şi l-a egalat pe legendarul Sergio Aguero.

Erling Haaland este noul golgheter din Premier League, după ce a „demolat-o” pe Crystal Palace. 

Manchester City a avut un start de coşmar în meciul cu Crystal Palace. John Stones şi-a băgat mingea în propria poartă încă din minutul 4, iar Joachim Andersen a majorat avantajul londonezilor în minutul 21.

Echipa lui Pep Guardiola a revenit în forţă de la vestiare şi a început spectacolul. Bernardo Silva a redus din diferenţă din pasa lui Rodri, iar Erling Haaland s-a dezlănţuit.

A reuşit un hat-trick de senzaţie în 19 minute şi l-a egalat pe legendarul Sergio Aguero. Cei doi fotbalişti sunt singurii din istoria lui Manchester City care au marcat 6 goluri în 4 meciuri, potrivit Opta.  

Reclamă

Pep Guardiola, declarație fabuloasă despre Erling Haaland: „Nu dorm cu el în pat!”

Pep Guardiola a oferit un răspuns amuzant când a fost întrebat despre situația lui Erling Haaland, noua vedetă de la Manchester City.

Jurnaliștii britanici l-au întrebat pe Guardiola la ultima conferință de presă cum gestionează Erling Haaland presiunea transferului la Manchester City. Guardiola a spus că nu știe ce este în jurul norvegianului pentru că „nu doarme cu el în pat”.

„Nu dorm cu el în pat! Nu stau cu el în casă, așa că nu știu cum se descurcă cu presiuna. În momentul în care nu marchează goluri, criticii vor spune că poate nu este bun, de parcă ar veni sfârșitul lumii. În situațiile proaste totul merge prost. Dar trebuie să fii calm în momentele rele. Cele mai bune echipe rămân pozitive.  Erling este un atacant de top. 

Dacă te uiți la cei mai mari atacanți din toate timpurile la vârsta lui, câte goluri au marcat, el este cel mai bun. Dar este încă la o vârstă fragedă. Trbuie să se gândească: ‘Astăzi voi fi mai bun decât ieri’. Când se va întâmpla acest lucru, el poate deveni unul dintre cei mai buni marcatori din istorie„, a spus Pep Guardiola, la ultima conferință de presă, citat de dailymail.uk.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și